6 κλουβες στο λιμανι της ηγουμενιτσας και συνεχες κυνηγιτο μεταναστων απο μπατσους.οι μεταναστες ειναι αποκλεισμενοι στο βουνο χωρις φαγητο,τσιγαρα,τηλεκαρτες και οτιδηποτε αλλο χρειαζοντε αφου οι μπατσοι τους εχουν αποκλεισει.μιλαμε για κανονικο νταχαου συντροφοι με ολες τις ναζιστικες μεθοδους,σημερα η νυχτα θα ειναι δυσκολη οχι μονο για τους μεταναστες.450 ατομα μεχρι τωρα απο σκουπες 10 ημερων εχουν μεταφερθει σε διαφορα αουτσβιτς κεντρα κρατισης και η κολαση συνεχιζετε.1000ευρο το ατομο για ενα μηνα κρατησης ειναι η ευρωπαικη εποιδοτηση.κολομπατσοι σκυλια των αφεντικων καρκινομα της κοινωνιας.στο βουνο υπαρχουν πολλα ανιλικα παιδια που ζουν αυτη τη φρικη γαμω τη δημοκρατια σας.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License