Στις 5 μισή το πρωί έγινε το ντου των μπάτσων στον καταυλισμό των μεταναστών στην Ηγουμενίτσα. Έγιναν συλλήψεις ενώ κάποιοι μετανάστες έχουν κρυφτεί στο δύσβατο μέρος του βουνού προς την κορυφή του. Τα ματ μαζί με τους ασφαλίτες έχουν αποκλείσει γύρω γύρω το βουνό ώστε να αναγκάσουν τους μετανάστες λόγω δίψας να παραδοθούν. Συγχρόνως συνεργεία του δήμου καταστρέφουν και φορτώνουν τον καταυλισμό σε φορτηγά. Οι μετανάστες φταίνε που ο δήμος Φιλιατών είναι χρεωμένος 3 εκατομμύρια. ευρό από τζόγο Οι μετανάστες φταίνε που ο δήμος Ηγουμενίτσας είναι χρεωμένος 8 εκατομμύρια. ευρό από λαμογιές Οι μετανάστες φταίνε που πρώην δήμαρχος κόβει 7 χιλιάδες ευρό σε μπουζουξίδικο 'τα αστέρια' στη λουλουδού με τιμολόγιο του δήμου ενώ είναι ο ίδιος που έχει φάει 100.00 ευρό για το παγοδρόμιο που δεν έγινε ποτέ. Οι μετανάστες φταίνε που ο Καλαμάς νεκρώνεται από εργοστάσια λιπασμάτων ενώ τα προϊόντα του κάμπου είναι καρκινογόνα από το μολυσμένο νερό. Οι μετανάστες φταίνε για τη συγκέντρωση βαρέων μετάλλων στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας δημιουργώντας μια καρκινογόνα βόμβα δίπλα στη πόλη. Οι μετανάστες φταίνε για τη κατασκευή καρκινο-χυτά στο Καρβουνάρι και τις αρπαχτές από τη κατασκευή τους κράτους, εργολάβων και δήμου Ηγουμενίτσας. Οι μετανάστες φταίνε για τα αίσχη που γίνονται στο δέλτα του Καλαμά που χτίζονται παράνομα και ψαρεύουν παράνομα. Οι μετανάστες φταίνε για τις δουλειές στο τελωνείο του λιμενικού με εμπόριο παράνομων τσιγάρων χρυσαφικών κολόνιες κτλ ενώ ο πρώην προϊστάμενος του τελωνείου γνωστό κομματόσκυλο και τσιράκι του Μπέζα, κυκλοφορεί ελεύθερος με τις αρπαχτές του έχοντας 14 ακίνητα, 2 αυτοκίνητα και αμέτρητα μετρητά στη τράπεζα. Και επειδή για όλα φταίνε οι μετανάστες οι μπάτσοι πήραν τη δικαιοσύνη στα χέρια τους δολοφονώντας τον Αριβάν, ξυλοφορτώνοντας συνέχεια μετανάστες, ρίχνοντας χημικά στο βουνό, φυλακίζοντας ανήλικα παιδιά στα κολαστήρια-κρατητήρια του λιμενικού, με υπόγεια κολαστήρια σαν αυτό της Παραμυθιάς πάντα σε συνεργασία με τον πρεζάκια ρουφιάνο του ράδιο Ηγουμενίτσα, του διευθυντή του νοσοκομείου και του κέντρου υγείας και τα κομματόσκυλα ΠΑΣΟΚ, ΛΑΟΣ, ΝΔ και τα τρία γνωστά τσιράκια της χρυσής αυγής. Κατά τ'άλλα η τουριστική περίοδος σας μάρανε, γαμώ τη δημοκρατία σας ,γαμώ!

από 111 09/06/2011 2:28 μμ.


υπάρχουν πάρα πολλοί τραυματίες από το ντου των μπάτσων, ενω τωρα ξεκιναει η 2η φαση της επιχείρησης αφου γυρω στα 150 άτομα είναι ακόμα στο βουνο.

από μετανάστης 09/06/2011 3:50 μμ.


       Σύντροφε, τα είπες ΟΛΑ!

Οι μέρες τους είναι μετρημένες, αυτών όλων που ξεζούμιζαν τους αδύνατους για να χτίσουν το γυάλινο κόσμο τους. Οι μαριονέτες όσο και αν προσπαθούν Ομπάμα και Άνγκελα να τους κατευθύνουν, έχουν αρχίσει να λιποψυχούν και ούτε καν σαν ανδρείκελα να σταθούν. Έρχεται η ώρα και για τις μαριονέτες και για το καραγκιοζοπαίχτη. Το νερό μπήκε στο αυλάκι, το μάτι του παππού δίπλα γυαλίζει περισσότερο από το δικό μου. Τη συναίνεση που αυτοί απεγνωσμένα προωθούν, τη κερδίζουμε εμείς, τη κοινωνία από τα κάτω. Οι λαϊκές συνελεύσεις ανάβουν φωτιές απ' άκρη σ' άκρη του τόπου που καμιά δύναμη δε θα μπορέσει να τις κατασβέσει. Έρχεται η ώρα που η λαϊκή δικαιοσύνη θα αποδοθεί. Εμείς μόνο πρέπει να φανούμε συνεπείς, άξιοι και μεγαλόψυχοι στην ιστορικότητα και σπουδαιότητα των ημερών που μας έλαχε να ζήσουμε.

Οι πολλοί είμαστε εμείς και το δίκιο είναι με το μέρος μας.
Στο τέλος και η νίκη θα είναι δική μας.

Respect για ό,τι και όπως το έγραψες.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License