Σκούπα στην Ηγουμενίτσα τώρα

Ο Χίτλερ και όλο του το team του στην Ηγουμενίτσα τώρα

150 μετανάστες είναι κρυμμένοι στο βουνό σε διάφορα ψηλά σημεία χωρίς νερό και φαγητό περικυκλωμένοι από ΜΑΤ και ασφαλίτες.Στόχος των μπάτσων είναι να αναγκάσουν τους μετανάστες να κατέβουν προς αναζήτηση των παραπάνω,ώστε να τους συλλάβουν μιας και τα σημεία όπου βρίσκονται οι μετανάστες είναι δύσβατα.Χαρακτηριστικό είναι ότι μία διμοιρία ΜΑΤ είναι στο σημείο της βρύσης δίπλα από την εθνική οδό και άλλη μία διμοιρία πίσω από τον καταυλισμό στο νεκροταφείο Λαδοχωρίου, όπου υπάρχει ακόμα μία βρύση.Περιμετρικά του καταυλισμού υπάρχουν μπάτσοι και ασφαλίτες, ενώ ακόμα τέσσερις διμοιρίες βρίσκονται στο λιμάνι.Από το πρωί έχουμε έντεκα μετανάστες τσακισμένους στο ξύλο,κυρίως από τους πράσινους της Θεσ/νίκης, οι οποίοι είχανε ματώσει και την πορεία στην Ηγουμενίτσα.Εντελώς τυχαία, είχαν τοποθετηθεί τα "σωστά" άτομα στο Κέντρο Υγείας για την μη διάρρευση πληροφοριών,που θα δημιουργούσαν ¨λάθος" εντυπώσεις.Στον κόσμο πάει να περάσει ότι τα γουρουνάκια σήμερα ήταν αγαθά.Στο όλο θέατρο του παραλόγου της άρρωστης κοινωνίας μας, είναι και τρία ανήλικα Αφγανόπουλα, αποκλεισμένα μαζί με τους υπόλοιπους μετανάστες.Τα σημεία των καιρών έχουν πλέον την πιο γυμνή όψη τους.Ή μπάτσος, πολιτικός, τραπεζίτης, δημοσιογράφος, ρουφιάνος και λακές, ή εξεγερμένος.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License