ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΕ ΠΑΛΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Εγινε καταληψη στο Ηρακλειο της Κρητης , σε εγκατελιμενο νοσοκομειο απο ομαδα φοιτητων .

Χτες το πρωί στις 7 , έγινε κατάληψη στο κτίριο του Ευαγγελισμού ( είναι ένα παλιό νοσοκομείο που ήταν εγκαταλειμμένο ) που ανήκει στο πανεπιστήμιο . Μια ομάδα φοιτητών 50 ατόμων κατέλαβε το κτίριο με σκοπό να στεγάσουν τις ανάγκες τους , αμέσως προχώρησαν στο καθαρισμό του κτιρίου και την απολύμανση του , δεν υπάρχει (ακόμα) ρεύμα και νερό αλλά μάλλον αυτό το πρόβλημα θα λυθεί σύντομα , τα παιδία δεν ανήκουν σε κόμματα και παρατάξεις , δεν έχουν σχέσεις με την πρυτανεία (και αυτό τους τιμά ) και γενικός βαδίζουν σε καλό δρόμο . Μόλις βγάλουν τίποτα προκήρυξη η κάτι τέτοιο θα το στείλω για να μάθετε τις θέσεις τους.

από φοιτητής Ηρακλείου 18/05/2002 2 πμ.


Το ότι τα παιδιά δεν είναι οργανωμένα σε κάποιο κόμμα, άντε το δέχομαι. Ελάχιστοι είναι οργανωμένοι και μάλιστα σε "μη-κκε" κόμμα. Αλλά το ότι δεν έχουν σχέση με παρατάξεις, απέχει μακράν της πραγματικότητας. Ελάχιστοι δεν συμμετέχουν σε κάποιο ψηφοδέλτιο παράταξης. Μακάρι να βγει κάτι θετικό για όλους τους φοιτητές από την όλη υπόθεση και οι καταληψίες να μη μείνουν αποκλεισμένοι στο κτίριο μέχρι να τελειώσει το hype.

από παπάρας είσαι και φαίνεσαι 30/06/2002 7:35 μμ.


ρε μεγάλε φοιτητη ηρακλειου σε ποιο κομμα εισαι οργανωμενος και τα κσερεις ολα αυτα μιλωντας για την καταληψη στην "απ'εξω" ; τελοσπαντων φανταζομαι οτι η πρακτικη δεν ειναι προσφιλης του χωρου στον οποιο κινεισαι και γι' αυτο και η προθεση να την προβοκαρεις. αυτα

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License