Ενημέρωση από Νάξο

Σήμερα στη Νάξο έγινε συγκέντρωση στην Πλατεία Μανδηλαρά και έγινε πορεία 150 ατόμων με αρκετό παλμό.

post image

Σήμερα στη Νάξο έγινε συγκέντρωση στην Πλατεία Μανδηλαρά και έγινε πορεία 150 ατόμων με αρκετό παλμό.

Η Ανοιχτή Συνέλευση Ενάντια στην Κρίση που υπάρχει εδώ και 14 μήνες είχε καλέσει στην πλατεία Μανδηλαρά στις 11.00 το πρωί. Εκεί κάλεσε και το ΠΑΜΕ όπως κάνει συνήθως. Μετά από αντεγκλήσεις με μέλη της γραμματείας του ΠΑΜΕ κατά τις 10 το πρωί, τελικά στήθηκαν δυο μικροφωνικές. Τουλάχιστον πρυτάνευσε η ψυχραιμία και τελικά όταν διαβάζονταν κείμενα της Συνέλευσης το ΠΑΜΕ δεν κάλυπτε με το δικό του πρόγραμμα. Άλλωστε η αποφασιστικότητα των συντρόφων δεν το επέτρεπε.

Μετά από καμιά ώρα ξεκίνησε η διαδήλωση που διέσχισε την πόλη με κατάληξη το Κέντρο Υγείας Νάξου. Στο μπλοκ της Συνέλευσης συμμετείχαν περί τα 50 άτομα που φωνάζαμε συνθήματα και μοιράζαμε τρικάκια και προκηρύξεις ενώ μπροστά από το πανό μας υπήρχαν αρκετοί άνθρωποι που δεν εντάσσονται στο ΠΑΜΕ.

 

Η Ανοιχτή Συνέλευση Ενάντια στην Κρίση επίσης χτες Τρίτη έκανε προβολή με βιντεάκια στην πλατεία Μανδηλαρά με θέμα την καπιταλιστική κρίση και τις επιθέσεις που έχουν γίνει τον τελευταίο χρόνο σε πολιτικούς και γραφειοκράτες συνδικαλιστές. Συμμετείχαν περί τα 80-100 άτομα και έγινε συζήτηση για τη σημερινή απεργία αλλά και γενικότερες τοποθετήσεις για την κρίση του συστήματος.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License