Συγκεντρωτικό υλικό συλλήψεων

Επειδή αύριο περνάνε εισαγγελέα και προφανώς δεν υπάρχει χρόνος να ψαχτούν όλες οι φώτο και τα βίντεο από κάθε ενδιαφερόμενο,ας μπουν εδώ όλα.Ποστ με τίτλο "σύλληψη" ή απαντήσεις "αν το θες υπάρχει",μόνο σύγχιση προκαλούν

post image

Καταρχάς για να μην ξαναμπαίνουν εφόσον είναι και εκεί συγκεντρωμένες,υπάρχει η εξής δημοσίευση με συλλήψεις από δελτάδες

https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1305967

Ανεβάζω κάποιες όσο μπορώ κακτηγοριοποιημένες ανά άτομο.Όλες είναι από το νετ,από πολλές διαφορετικές πηγές.Αν κρίνει η ΣΟ ας αλλιώσει ελάχιστα τις φωτο και ας κρατήσει η ίδια την δυνατότητα να τις δώσει αναλίωτες όπου πρέπει.

Οι πρώτες δύο είναι από το σύντροφο που δεν μπορούσαν να κάνουν καλά τόσοι ματάδες και τον κοπάναγαν.Υπάρχει και το βίντεο στο youtube: "real.gr - ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΞΥΛΟ" (sorry που δεν βάζω λινκ) με τη σύλληψη και τα χτυπήματα των ματάδων.

Διατηρώ μια επιφύλαξη για τον τελευταίο (τραβάει την προσοχή ο καρατερίστας ο ματάς,που έχασε το γκλομπ,αλλά κάτω αριστερά είναι κάποιος που φαίνεται να έχει συλληφθεί),μιας και ούτως ή άλλως υπήρχαν αρκετές περιπτώσεις διάσωσεων συντρόφων κατά τη διάρκεια της σύλληψης και τουλάχιστον μία εκ των υστέρων (με χειροπέδες δηλαδή!) και στο συγκεκριμένο ειδικά σημείο και χρόνο οι μάχες ήταν κυριολεκτικά σώμα με σώμα (μέχρι που κότεψαν οι "άντρες" των ματ,αφού τις μάζεψαν και επιστράτευσαν τα δακρυγόνα).


Εικόνες:

από Λίνκας 16/06/2011 3:14 πμ.


Η αρχή του περιστατικού που αν μη τι άλλο αποδεικνύει τη "συμμετοχή" (απλά και ενώ καθόταν ώρα μπροστά στα ΜΑΤ τελείως ακάλυπτος,προσπάθησε να σώσει έναν που έκανε ψιλομαλακία,και η ειρωνεία είναι πως μάλλον τα κατάφερε) του παιδιού στα επισόδια:

http://www.youtube.com/watch?v=Eabc55Qn4kA&feature=player_embedded

και η συνέχεια με τον ξυλοδαρμό του

http://www.youtube.com/watch?v=4JtGi7o8Q3g

Αξίζει 2 φορές την αλληλεγγύη μας

από @@ 16/06/2011 3:52 πμ.


ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΔΕΞΙΑ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΠΛΟΥΖΑ ΑΠΛΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΕΙ... ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ & ΕΝΩ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΥΠΟ ΣΥΛΛΗΨΗ & ΜΕ ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ... ΝΟΜΙΖΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΑΘΩΩΤΗΤΑΣ ΤΟΥ!!!http://www.youtube.com/watch?v=Eabc55Qn4kA&feature=share


Ο διαδηλωτής με την κόκκινη μπλούζα ήταν δημοσιογράφος.

Δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΑ και των Financial Crimes συνελήφθη αναίτια χθες κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στο Σύνταγμα αφού υπέστη την ανελέητη αστυνομική βία. Η σύλληψη του Απόλλωνα Λιακόπουλου, ο οποίος ήταν και σύνεδρος στο 6ο συνέδριο της ΠΟΕΣΥ κατεγράφη από την κάμερα του ALTER και μεταδοθηκε τηλεοπτικά. Στο ανακοίνωση των Financial Crimes σημειώνονται τα εξής: "Είδαμε την τηλεοπτική μετάδοση της εφόδου διμοιρίας των ΜΑΤ που βγάζοντάς του την μπλούζα τον χτυπούσε, με μόνο κριτήριο τα μακριά μαλλιά. Μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ και γίνονται ενέργειες για την απελευθέρωσή του. Δεν φτάνει που κατέβηκε στην απεργία για να υλοποιήσει την απόφαση της ΠΟΕΣΥ, η οποία την ανέστειλε, αλλά δέχτηκε και τις “περιποιήσεις” των πραιτωριανών του Παπανδρέου (…) Ζητάμε την άμεση απελευθέρωσή του και την τιμωρία των τραμπούκων".

Ο συνάδελφος ενδέχεται να αντιμετωπίσει κατηγορίες για “διατάραξη κοινής ειρήνης” και “αντίσταση κατά της αρχής”. Επιδιώκουν δε να τον οδηγήσουν στο αυτόφωρο  σήμερα.

 


Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License