Συγκέντρωση Σύρων στο Σύνταγμα 17/6 και άλλα από Σύνταγμα

Ενημέρωση με φωτογραφίες

Συγκέντρωση Σύρων στο Σύνταγμα ενάντια στο καθεστώς του Ασάντ στην Συρία. Ξεχώριζε στα ελληνικά το σύνθημα “Λευτεριά”…

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ  ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

 Οι Σύριοι εγκατεστημένοι στην Ελλάδα συμμερίζονται τον αγώνα μας κατά της ολιγαρχίας του πολιτικού συστήματος. Η χώρα μας Συρία περνάει μια ιστορική στιγμή, ο λαός μας από αγανάκτηση επαναστατεί κατά του αυταρχικού και δικτατορικού καθεστώτος της δυναστείας Ασάντ που κυβερνάει  τη χώρα από το 1970. Ο συριακός λαός θέλει να γράφει ο ίδιος την ιστορία του,   να πολεμάειγια την αξιοπρεπεια του και την ελευθερία του επιδιώκοντας την ίδρυση ενός σύγχρονου, προοδευτικού και δημοκρατικού συστήματος. Η διαρκής αποτυχία των κυβερνητικών οικονομικών πολιτικών, η αδιαλλαξία του με τις δυνάμειςτης αλλαγής και η βάρβαρη αντιμετώπιση των διαδηλωτών από τις παραστρατιωτικές δυνάμεις Αλ Σαμπίχα έσπρωξαν τον λαό της Συρίας προς την εξέγερση. Τα θύματα είναι καθημερινά και οι καθεστωτικές δυνάμεις δεν ξεχωρίζουν τα μικρά παιδιά, τις γυναίκες και τους γέρους από τη διαδικασία της απάνθρωπης καταστολής της εξέγερσης. Ο λαός μας αγωνίζεται και παλεύει για τα πολιτικά του δικαιώματα και θέλει να έχει μια θέση ανάμεσα στις προοδευτικές χώρες του κόσμου.

Σας ενημερώνουμε ότι υπάρχει μια διεθνής συνομωσία κατά του συριακού λαού που διαπιστώνεται από τη σιωπή των περισσότερων κυβερνήσεων του κόσμου και από τη στάση των περισσότερων Διεθνών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης που δεν αναφέρουν στα δελτία τους, όχι τα στοιχειώση αιτήματα του λαού, αλλά ούτε τις σφαγές και τα εγκλήματα του καθεστώτος εις βάρος των αθώων πολιτών των παιδιών της Συρίας.

Ήρθαμε στην πλατεία του Συντάγματος για νασμίξουμε την αγανάκτησή μας και να διαμαρτυρηθούμε για τη στάση των ελληνικώναρχών που εμπόδισαν δύο πορείες διαμαρτυρίας των Σύριων αγανακτισμένων της Ελλάδας προς τη συριακή πρεσβεία στην Αθήνα.

Ευχαριστούμε

Οι Σύριοι εγκατεστημένοι στην Ελλάδα

———————————————————–

Συζήτηση για την «Άμεση Δημοκρατία και το Σύνταγμα» ξεκίνησε στις 19:30. Συμμετείχαν:

  • Ο Γιώργος Αναστασόπουλος, Δρ. Πολιτικής & Κοινωνικής Ιστορίας
  • Ο Μανόλης Γλέζος, εγχείρημα Άμεσης Δημοκρατίας στην Απείρανθο Νάξου
  • Ο Κώστας Δουζίνας, καθηγητής πολιτικής Φιλοσοφίας και Θεωρίας Δικαίου
  • Ο Γιώργος Οικονόμου, Δρ. Φιλοσοφίας/συγγραφέας
  • Ο Σταύρος Σταυρίδης, καθ. ΕΜΠ/εγχείρημα Ζαπατίστας
  • Όλος ο παρευρισκόμενος κόσμος με ερωτήσεις και αργότερα με απόψεις.

———————————————————–

Διάφορα άλλα…


από .. 19/06/2011 6:46 μμ.


Οι Συριοι κρεμασαν τη σημαια οπως πρεπει...αναποδα.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License