Ενημέρωση από Ηγουμενίτσα

Για 13η μέρα αποκλεισμένοι οι μετανάστες.

Για 13η μέρα είναι αποκλεισμένοι μερικές δεκάδες μεταναστών στο βουνό χωρίς φαγητό και νερό από ΟΠΚΕ και ασφαλίτες οι οποίοι κάνουν συνεχείς εφόδους για να συλλάβουν κόσμο.Χαρακτηριστικό είναι οτι όταν αλληλέγγυος κόσμος προσεγγίζει τους μετανάστες για φαγητό κάνουν ντου και οι μπάτσοι για να συλλάβουν κόσμο.Οι μπάτσοι φυλάνε τις δύο βρύσες κάτω απο το βουνό στο σημείο του νεκροταφείου και της παλιάς εθνικής ωστε οι μετανάστες να μην έχουν πρόσβαση.Έχουν γίνει 6 εξακριβώσεις στοιχείων αλληλέγγυου κόσμου κατά τη διάρκεια μοιράσματος τροφής ενώ οι μετανάστες τρέχαν σε ρεματιές για να σωθούν, όπως επίσης και 3 προσαγωγές αλληλέγυων.Οι μπάτσοι ζήτησαν από γνωστό αλληλέγγυο παπά να σταματήσει τις αποστολές γιατι είναι παράνομο.Οι μπάτσοι διαδίδουν στο λαό της Ηγουμενίτσας ότι οι μετανάστες έχουν μεταφερθεί σε πολυτελή camp, ενώ στην πραγματικότητα είναι στα σύγχρονα στρατόπεδα συγκέντρωσης (κέντρα υποδοχής). Οι τοπικές αρχές σε δηλώσεις τους διαλαλούν οτι το πρόβλημα λύθηκε και οι μετανάστες δεν θα ξαναέρθουν στην Ηγ/τσα, ενώ η πραγματικότητα σε μέρη όπως το Καλέ στη Γαλλία, που εδώ και 40 χρόνια τα ίδια λένε οι τοπικές αρχές, δεν έχει σταματήσει η ροή των μεταναστών, ή στα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικό όπου ούτε οι φράχτες, ούτε οι εν ψυχρώ δολοφονίες απο συνοριοφύλακες σταμάτησαν τους πρόσφυγες-μετανάστες γιατί όσο υπάρχουν πατρίδες πόλεμοι εκμετάλλευση είμαστε όλοι μετανάστες . Υ.Γ 1 Την επόμενη φορά που θα επισκεφθεί την πόλη ο ελληνικός πατριωτικός σύνδεσμος λάρισας των χουντο-βασιλικο-φασιστών ας το γνωστοποιείσει ώστε να έχει τη δέουσα υποδοχή. Υ.Γ 2 Οι μπάτσοι θα μας πούνε πόσο είναι η επιδότηση απ'την ΕΕ για καθε μεταναστη για 1 μηνα κρατησης γαμω τη δικαιοσυνη σας.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License