Ενημέρωση από τη δίκη του Άρη Σειρηνίδη

apo thlefwnima sintrofou

 Από τηλεφώνημα συντρόφου: Προσπαθούν συνεχώς και πάρα πολύ ύπουλα να τον οδηγήσουν να πει αν είναι ή όχι με το ένοπλο, κάτι το οποίο ο Άρης το κατάλαβε και απάντησε πως δεν καταλαβαίνει τι η απάντηση σε αυτή την ερώτηση θα κρίνει την απόφαση. Επίσης ο Φυτράκης είπε πως δεν γίνεται σε παλιότερες δίκες που θυμάται, το δικαστήριο να έχει περισσότερα στοιχεία και ο κατηγορούμενος να αθωώνεται και τώρα που τα στοιχεία είναι μηδαμινά και μάλιστα άκρως αντιφατικά η δίκη να συνεχίζεται....

Αγόρευσε η εισαγγελέας και οι συνήγοροι και έχει διακοπεί  η δίκη για να συσκεφτούν οι λαϊκοί και οι τακτικοί δικαστές και να βγάλουν την απόφαση.

από ... 23/06/2011 1:57 μμ.


Αθωόθηκε ο Άρης !

από Paul 23/06/2011 2:24 μμ.


Παρότι η έδρα ήταν αρνητική και ήθελε να τον κρίνει ένοχο, οι ένορκοι είχαν αντίθετη γνώμη και ο σύντροφος αθωώθηκε.

από Ραδιοζώνες Ανατρεπτικής Έκφρασης 98fm 23/06/2011 2:27 μμ.


Αθωώθηκε κατά πλειοψηφία από το δικαστήριο ο Άρης Σειρηνίδης. Οι τρεις δικαστές τον έκριναν ένοχο αλλά με την ψήφο των 4 ενόρκων(οι οποίοι τον έκριναν αθώο) αθωήθηκε με ψήφους 4-3.
Στο άκουσμα της απόφασης ο κόσμος πετάχτηκε πάνω ξεσπώντας σε χειροκροτήματα και συνθήματα. Βγαίνοντας έξω οι αλληλέγγυοι αντίκρυσαν πολυάριθμες ομάδες ΜΑΤ και ΔΙΑΣ οι οποίοι δεν τους επέτρεπαν να αποχωρήσουν μέχρι να φύγει ο κατηγορούμενος. Ο Άρης αναμένεται να αποφυλακιστεί σήμερα ή αύριο.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΦΥΛΑΚΕΣ
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠ'ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ

από κάποιος 23/06/2011 2:28 μμ.


Αν η απόφαση είναι οριστική κ αμετάκλητη? (7-0 υπέρ αθώωσης) Πώς βγήκε η απόφαση? 4-3 (4 ένορκοι αθώωσαν κ 3 δικαστές τον έκριναν ένοχο)? Έχει ασκηθεί καμιά έφεση από την εισαγγελεία? Ξεμπέρδεψε οριστικά επιτέλους ο Άρης?

Αθωόθηκε ο σύντροφος Άρης! 1 χρόνο σε φυλακές και δικαστήρια και ήταν/είναι ΑΘΩΟΣ!
Τι έχετε να πείτε τώρα μπάτσοι-δικαστές?? Τι έχετε να πείτε κύριοι δημοσιογράφοι??
Τον είχατε βαφτίσει "ένοχο" λόγω των πολιτικών του πεποιθήσεων, ενώ ήταν/είναι ΑΘΩΟΣ!
Αυτά να τα βλέπετε και εσείς φιλήσυχοι και ευηπόληπτοι πολίτες που λέγατε "αναρχικός", "κάτι θα έκανε"... ΑΘΩΟΣ!
Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑ! ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΞΑΝΑ!

από @ 23/06/2011 4:07 μμ.


Αυτοί οι "ευηπόληπτοι" και "φιλήσυχοι" τον αθώωσαν τον σύντροφο ρε φίλε γιατί αυτοί πλειοψήφησαν έναντι των τακτικών δικαστών ( και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό σε μικτό δικαστήριο). Πού τα έχες ακούσει εσύ αυτά να τα λένε;

Το Πρωτοδικείο Αθηνών έκρινε αθώο τον Άρη Σειρηνίδη και τον απάλλαξε από τις κατηγορίες που τον βαραίνουν με ψήφους 4-3.

Πριν από λίγο (κατά τις 18:30) ο Άρης έφτασε από τις φυλακές Κορυδαλλού στο καφενείο της πλατείας Εξαρχείων που συχνάζουν οι φίλοι του και συναντήθηκε με τους δικούς του ανθρώπους. Εκεί τον περίμεναν πολλές δεκάδες φίλων του που τον υποδέχτηκαν χαρούμενοι και με ενθουσιασμό.

Η αθώωσή του πρόκειται για μια νίκη του λαϊκού κινήματος.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License