ΠΑΤΡΑ: ΠΟΡΕΙΑ στις 11.00 απο καταληψη Εργατικού Κεντρου

..

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ Σήμερα 28/6, πρώτη μέρα της 48ωρης πανεργατικής απεργίας, καταλάβαμε το Εργατικό Κέντρο Πάτρας, όχι μόνο για να αναδείξουμε τον ξεπουλημένο ρόλο της συνδικαλιστικής ηγεσίας, αλλά και για να αναπτύξουμε δομές και δράσεις από τα κάτω.

Είμαστε εργαζόμενοι/ες, άνεργοι/ες, συμβασιούχοι, επισφαλείς, μετανάστες/τριες, φοιτητές/τριες, και ερχόμαστε καθημερινά αντιμέτωποι με τη συστηματική αφαίμαξή μας απ’ το κράτος και το κεφάλαιο.

Την ώρα που αποφασίζεται η ολοκληρωτική λεηλασία των ζωών μας για τα επόμενα χρόνια (κατάργηση εργατικών κεκτημένων αιώνων, ληστρική φορολογία κ.ά.) και οι ξεπουλημένοι εργατοπατέρες δεν καλούν καν σε κινητοποίηση τη δεύτερη μέρα της απεργίας, επιλέγουμε να οχυρώσουμε τις αντιστάσεις μας απέναντι στο μέλλον που οι άλλοι ετοίμασαν για μας και να βρεθούμε στο δρόμο. Αδιαμεσολάβητα, αντιιεραρχικά, ισότιμα, οπλισμένοι με αλληλεγγύη και έξω από επίπλαστους διαχωρισμούς.

Σας καλούμε σε ανοιχτή συνέλευση στο Απελευθερωμένο Εργατικό Κέντρο απόψε στις 21:30 ώστε να αποφασίσουμε από κοινού τις περαιτέρω δράσεις μας.

ΑΝ ΟΧΙ ΤΩΡΑ, ΠΟΤΕ;

ΑΝ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ, ΠΟΙΟΙ;


ΠΟΡΕΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 29/6 ΣΤΙΣ 11:00

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License