Φωτογραφίες από ΜΑΤα να πετάει πέτρες

Ένα ακόμα ντοκουμέντο.

ΜΑΤατζής (αριστερά) σκύβει και παίρνει πέτρα. Την ίδια ώρα οι συνάδελφοί του πετούν ξύλα, δακρυγόνα και κρότου λάμψης στον κόσμο που έχει καταφύγει στο μετρό...

Μόλις που έχει φύγει η πέτρα από τα χέρια του ΜΑΤατζή στο ύψος των κεφαλιών των διαδηλωτών που βρίσκονται σε χαμηλότερο επίπεδο από αυτόν.

από Πορεία Αριστερή 29/06/2011 11:55 μμ.


Η Πορεία Αριστερή καταγγέλλει το όργιο αστυνομικής βίας ενάντια σε απεργούς διαδηλωτές σήμερα δεύτερη μέρα της 48ωρης γενικής απεργίας.

Οι αστυνομικές δυνάμεις χτύπησαν βάναυσα χιλιάδες διαδηλωτές, έστειλαν 500 στο νοσοκομείο, επιτέθηκαν στα γραφεία της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας (ΔΟΕ), έπνιξαν το Σύνταγμα και όλη την Αθήνα στα χημικά. Ομάδες ΔΙΑΣ έριξαν αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς ενάντια στο πλήθος. Έχουμε φωτογραφίες με αστυνομικούς να πετάνε πέτρες στον κόσμο. είδαμε με τα ίδια μας τα μάτια να ρίχνονται ευθείες βολές με χημικά στην πλατεία.

Γι΄ αυτές τις δολοφονικές ενέργειες εξ ολοκλήρου υπεύθυνη είναι η κυβέρνηση των δοσίλογων ΠΑΣΟΚ.

Καλούμε κάθε δημοκράτη πολίτη να  καταδικάσει την αστυνομική βία, να την αντιπαλέψει μαχητικά στους δρόμους, να μην εγκαταλείψει τον αγώνα για να μην εφαρμοστεί ο εφαρμοστικός νόμος, για να σταματήσει το ξεπούλημα της χώρας.

ΠΟΡΕΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ

από lykotomaro 30/06/2011 2:07 πμ.


post image
http://www.youtube.com/watch?v=38AjNIEtjBA&feature=player_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=W7NLPZD1X5c&feature=player_embedded

Εικόνες:

από Ένας Κάποιος 30/06/2011 2:34 πμ.


Οι πέτρες σήμερα έπεφταν βροχή από τα ΜΑΤ. Ειλικρινά δεν έχει ξαναγίνει αυτό. Δεν πρόκειται για μεμωνομένα περιστατικά αλλά για μία βασική τακτική που υιοθέτησαν σήμερα. Ακόμα και μέσα στο πλήθος πέταγαν χωρίς ενδοιασμό. Υπήρξαν τουλάχιστον δύο άτομα που οι πέτρες των ΜΑΤ βρήκαν στόχο τα κεφάλια τους.

Ελπίζω να υπάρχουν κι άλλα γιατί μόνο μ' αυτά θα βγει ο Παπουτσής και θα καυχιέται για την αυτοσυγκράτηση της αστυνομίας. Δεν επρόκειτο για μεμονωμένα περιστατικά ούτε για σχετικά ακίνδυνες επιθέσεις. Σύσσωμες διμοιρίες επιδίδονταν στο νέο χόμπι των μπάτσων και όχι με χάρη όπως δείχνει το βίντεο αλλά μεταξύ άλλων ακόμα και με ευθείες βολές από απόσταση μερικών μέτρων σε διαδηλωτές σε χαμηλότερο υψομετρικό επίπεδο (σκαλιά μετρό Πλ. Συντάγματος) που δεν έβλεπαν τις ρίψεις των μπάτσων παρά μόνο τις πέτρες που έρχονταν καταπάνω τους.
Οι φωτό καλές είναι.

από ... 30/06/2011 3:05 πμ.


post image
...στο μεροκάματο

Εικόνες:

από .. 30/06/2011 3:12 πμ.


post image

Εικόνες:

από allos 30/06/2011 8:35 πμ.http://www.youtube.com/watch?v=-2j67t7dHwc καλο θα ήταν να βγει και στην τιβι.. ειναι απο τη στιγμή που μπηκαν στην πλατεια. παρόμοιο σκηνικό είδα πολλες φορες μπροστα μου. ειναι τοσο κότες που πανε μπουλούκι και χτυπάνε μονο οσους δεν εχουν τιποτα να προστατεψουν τους εαυτούς τους ή να αμυνθουν επιθετικά.

από συσπείρωση 30/06/2011 5:23 μμ.


Αναρτούμε κατάλογο συνδέσμων που αποτυπώνουν ηλεκτρονικά (βίντεο και φωτογραφίες) μέρος της εγκληματικής συμπεριφοράς των δυνάμεων καταστολής το προηγούμενο διήμερο αλλά κυρίως τη χτεσινή ημέρα.

http://syspeirosiaristeronmihanikon.blogspot.com/2011/06/blog-post_9356.html

από .. 30/06/2011 7:35 μμ.


post image

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License