Ο Χ.Κ., που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τα ΜΑΤ στα Εξάρχεια τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου (σχετικά λινκ εδώ: http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1318750 και εδώ http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1318584) πέρασε σήμερα από ανακριτή και αποφασίστηκε η αδικαιολόγητη προφυλάκισή του.

Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας.

από (Α) 14/07/2011 1:24 μμ.


πρίν λίγη ώρα βγήκε η απόφαση της ανακρίτριας η οποία προσήλθε στον ερυθρό σταυρό παρουσία εισαγγελέα, όπου έκρινε τον Χ.Κ προφυλακιστέο. Αυτη τη στιγμή τον παίρνουν απ το νοσοκομείο. ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ Χ.Κ

από Αντιπληροφόρηση 14/07/2011 1:43 μμ.


Σήμερα το πρωί στις 10:30, ανακρίτρια πήγε στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, όπου νοσηλεύεται ο Χ.Κ, ο οποίος συνελήφθη και ξυλοκοπήθηκε άγρια την Παρασκευή 08/07/2011 έξω απο το Πολυτεχνείο στη συναυλία οικονομικής ενίσχυσης του 98fm. Η ανακρίτρια έκρινε ότι ο 22 χρονός είναι επικινδυνος για την δημόσια ''ασφάλεια'' και αποφάσισε την προφυλακισή του, αρχικά στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού.

Η ανακρίτρια ευθαρσώς δήλωσε βλέποντας τα τραύματα του Χ.Κ, ότι η ''αστυνομία δεν κάνει τέτοια πράγματα'' και αμέλησε να ασχοληθεί περαιτέρω με το γεγονός. Να υπενθυμίσουμε ότι ο Χ.Κ φέρει πολλαπλά βαριά τραύματα σε όλο του το κορμί (κάταγμα κρανίου, σπασμένα πλευρά, πολλαπλοί μώλωπες, χτυπήματα σε νεφρά τα οποία έχουν προκαλέσει νεφρική ανεπάρκεια, καταγμα στο γόνατο και πολλά άλλα).

Για την ιστορία η σύλληψη του Χ.Κ απο τα ζώα των ΜΑΤ είναι άλλη μία τυφλή εκδικητική σύλληψη, γιατί πραγματοποιήθηκε κατα την διάρκεια αποχώρησης της πλειοψηφίας των παρευρισκομένων απο τη συναυλία, όταν άρχισαν να πέφτουν δακρυγόνα και κρότου λάμψης στην πίσω πλευρά του Πολυτεχνείου.

Οι κατηγορίες που βαρύνουν τον 22χρόνο στηρίζονται στην κατάθεση ενός μόνο ασπόνδυλου της διμοιρίας.

Καλούμε όποιον/α ήταν αυτόπτες μάρτυρες κατα της διάρκειας της σύλληψης και του ξυλοδαρμού να ενημερώσει.

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ Χ.Κ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΜΗΡΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

Η ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1318750

τον πανε στη ΓΑΔΑ! ολοι ολες εκει τωρα!! Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ!!

ton

από μεταφερουν 14/07/2011 3:13 μμ.


Κορυδαλλο

επιβεβαιωμενο απο τηλ.


από Βόρεια Προάστεια για όσους κοροιδεύουν 14/07/2011 8:41 μμ.


Παρέμβαση έγινε στο νοσοκομείο του Ερυθρού Σταυρού σήμερα το πρωί ύστερα από απόφαση της Λαικής Συνέλευσης Χολαργού-Παπάγου.Μοιράστηκε το κείμενο,κολλήθηκε στο νοσοκομείο και τα άτομα στάθηκαν αλληλέγγυα στον Χ.Κ καθ όλη τη διάρκεια της ανάκρισης και μέχρι τη μεταφορά του στη ΓΑΔΑ.Ο κόσμος ήταν πολύ δεκτικός στα κείμενα, φωνάζοντας μάλιστα ότι χτυπούν αυτούς που δεν πρέπει και αφήνουν τους υπαίτιους αλώβητους. Προπυλακίστηκαν οι ασφαλίτες και τα υπόλοιπα μπατσόσκυλα ενώ φωνάχτηκαν δυναμικά συνθήματα όπως το "πάθος.." και ''κάτω από τα κράνη σας.." όταν παίρνανε τον Χ.Κ.  Γενικά προσπαθούσαμε να τους απομακρύνουμε από την πόρτα του Χ.Κ παρόλες τις αντίξοες συνθήκες (συνθήκες νοσοκομείου).Επικρατούσε πάντως ψυχραιμία μεταξύ των αλληλέγγυων. Οι ασφαλίτες τραγελαφικοί κάγκουρες που ανταποκρίνονταν ''εμείς τη δουλειά μας κάνουμε παιδιά''Θέλω να πω ότι τα πράγματα ήταν δύσκολα γιατί οι αλληλέγγυοι ήμασταν πολύ λίγοι εκτός από συγγενείς και φιλικά πρόσωπα.Ας μην ξεχνάμε τους αιχμαλώτους του κράτους αυτές τις ώρες.Κάνω έκκληση στον αναρχικό χώρο να στηρίξει τον άνθρωπο αυτό, η περίπτωσή του είναι εξωφρενική και είναι ανάλογη του Μ. Ζέρβα. Αναμένω οι συλλογικότητες να πάρουν θέση. Είναι η ώρα της αλληλεγγύης.Μόνο έτσι γκρεμίζονται τα κελιά, το έχουμε ξαναδεί.Αν όχι εμείς, ποιοι?

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License