αφίσα της Συνέλευσης Αναρχικών για την Κοινωνική Αυτοδιεύθυνση για τα γεγονότα της 48ωρης

O ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΚΩΝΕΤΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΤΗΣ 48ΩΡΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ (28-29 ΙΟΥΝΗ) ΤΑ ΟΔΟΦΡΑΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ- ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ- ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΔΡΟΜΟΥΣ

post image

O ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΗΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΚΩΝΕΤΑΙ


Με τη διαρκή όξυνση των συνθηκών εκμετάλλευσης και καταπίεσης και την επίταση του εκβιασμού της ανεργίας.

Με τους κατασταλτικούς και ιδεολογικούς μηχανισμούς της δημοκρατίας να επιστρατεύονται για να χτυπήσουν και να φοβίσουν τους χιλιάδες που αγωνίζονται στους δρόμους και να τρομοκρατήσουν ολόκληρη την κοινωνία.

Με την κυρίαρχη προπαγάνδα που συκοφαντεί τα ριζοσπαστικότερα κομμάτια των αντιστάσεων ώστε να διαρρήξει την σύνδεσή τους με το ευρύτερο ρεύμα κοινωνικής οργής ενώ ταυτόχρονα επιχειρεί να απονοηματοδοτήσει τα δυναμικά και συγκρουσιακά χαρακτηριστικά του αγώνα που αναπτύσσονται στους δρόμους απέναντι στη βία των δολοφονικών δυνάμεων καταστολής.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ
ΤΗΣ 48ΩΡΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ (28-29 ΙΟΥΝΗ)


ΤΑ ΟΔΟΦΡΑΓΜΑΤΑ
ΤΩΝ ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ- ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ- ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ
ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΔΡΟΜΟΥΣ

Για την ανατροπή του κράτους και του καπιταλισμού.
Για μια κοινωνία αταξική και οργανωμένη "από τα κάτω" στη βάση της ελευθερίας, της ισότητας, της αλληλεγγύης.

Για την κοινωνική επανάσταση και την αναρχία!Συνέλευση Αναρχικών για την Κοινωνική Αυτοδιεύθυνση

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License