ΕΚΔΗΛΩΣΗ - ΣΥΖΗΤΗΣΗ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011, 20:00 Αντιστάσεις Από τις πλατείες, στους χώρους δουλειάς και σπουδών...

 

Αντιστάσεις: Από τις πλατείες, στους χώρους δουλειάς και σπουδών...

Δευτέρα 18 Ιούλη στις 8.00 μμ

Βιβλιοπωλείο-καφέ “Εκτός των Τειχών”, Γραβιάς 10-12, Εξάρχεια, 210 3303348

Χιλιάδες λαού πλημμύριζαν, για πάνω από ένα μήνα, τους δρόμους και τις πλατείες, το Σύνταγμα και τις συνοικίες, εκφράζοντας την οργή και την αντίθεσή τους απέναντι στην πολιτική του συστήματος και αναζητώντας δρόμους αντίστασης. Ζορισμένη, η κυβέρνηση κατόρθωσε να ψηφίσει τελικά το «μεσοπρόθεσμο σχέδιο».

Τώρα επείγεται να εφαρμόσει όλα όσα ψήφισε, και άλλα ακόμα! Τις ιδιωτικοποιήσεις, το ξεπούλημα και τα φορομπηχτικά μέτρα, τις απολύσεις σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων, την επιβολή νέου σκληρού ταξικού εκτρώματος στην παιδεία, τις συγχωνεύσεις των σχολείων και των Νοσοκομείων, τη διάλυση της υγείας και της περίθαλψης, την ένταση της κρατικής βίας και τρομοκρατίας.

Σας καλούμε να συζητήσουμε, σχετικά μ’ έναν πρώτο απολογισμό του μέχρι τώρα κινήματος, για το τι κατακτήθηκε και τι πρέπει να κατακτηθεί, αλλά και για το «από δω και πέρα». Για τα νέα μέτωπα πάλης, τους νέους αγώνες κι αντιστάσεις που θα ξεσπάσουν απέναντι στη βάρβαρη πολιτική του συστήματος, της κυβέρνησης, του ΔΝΤ και της Ε.Ε.

Συμμετέχουν αγωνιστές από: «Χώρος Αριστερά στην πλατεία»

«Πρωτοβουλία Ανέργων Περιστερίου»

«Επιτροπή ενάντια στο κλείσιμο νοσοκομείων»

«Λαϊκή συνέλευση Βύρωνα»

«Αγωνιστικές Κινήσεις ΑΕΙ-ΤΕΙ»

«Σωματείο εργαζομένων στα φροντιστήρια- ΣΕΦΚ»

«Σύλλογος ΣΕΠ - Ανοικτό πανεπιστήμιο»

ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License