Εκκένωση της Κατάληψης Container (Κουτί) στην Πανεπιστημιούλη Ιλισίων

.

Σήμερα αργά το μεσημέρι εκκενώθηκε η κατάληψη Container εντός της Πανεπιστημιούπολης Ιλισίων.

Υπάρχει κάλεσμα για συζήτηση-ενημέρωση στην κατειλημμένη Πρυτανεία σήμερα στις 9 το βράδυ.

από @ 24/08/2011 9:05 μμ.


και πήραν τα πράγματα από μέσα σε άγνωστη τοποθεσία. Όλα αυτά την επόμενη της ψήφησης του νόμου που καταργεί το άσυλο (νομικά) γεγονός το οποίο ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ ΤΟΥΣ.

ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΤΩ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ

από οχι εγω,ο αλλος,ο αλλος 24/08/2011 9:30 μμ.


λεγοντας πανεπιστημιουπολη ιλισιων εννοουμε την κλασσικη πανεπιστημιουπολη του ΕΚΠΑ (Ζωγραφου,Καισαριανη) ;

από @... 24/08/2011 9:59 μμ.


Στην πανεπιστημιούπολη που βρίσκονται το ΜΙΘΕ, Μαθηματικό, Φυσικό, Φιλοσοφική κλπ.

από ΕΕ 27/08/2011 12:35 πμ.


ΠΩς ΕΚΕΝΩΘΗΚΕ, ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΙΧΕ ΚΟΣΜΟ ΜΕΣΑ ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΙ ΛΕΝΕ?

"Ανακοινωση Πρυτανη για Πανεπ/πολη"

Αθήνα, 31 Αυγούστου 2011

Προς

όλα τα μέλη της Κοινότητας του Πανεπιστημίου μας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΠΟΛΗ

Συνάδελφοι, Συνεργάτες,

Η πρυτανική αρχή σας εύχεται καλή και γόνιμη χρονιά -όσο γίνεται, βέβαια, εν μέσω της γενικής βαθιάς κρίσης που διέρχεται ο τόπος μας και εν όψει του θερμού κλίματος που δημιουργείται μετά την ψήφιση του νέου νόμου για τα πανεπιστήμια.

Η Πανεπιστημιόπολη, θα έχετε παρατηρήσει, έχει, υπό την ακοίμητη εποπτεία του Λέκτορα κυρίου Γ. Στείρη και την ανελλιπή φροντίδα του συνεργάτη του κυρίου Φ. Χαλκίδη, αλλάξει εικόνα τόσο ως προς την καθαριότητα όσο και ως προς την εγκληματικότητα που υπήρχε. Πρόσφατα απομακρύνθηκαν δυο κοντέινερς που ήταν εγκατεστημένα από την εποχή των Ολυμπιακών Αγώνων και δημιουργούσαν πολλαπλά προβλήματα.

Στόχος μας είναι η Πανεπιστημιόπολη να γίνει ένας ακίνδυνος κι ευχάριστος χώρος. Οι άνθρωποι που εργάζονται στην φύλαξη το έχουν ενστερνιστεί αυτό και εργάζονται με πραγματικό ζήλο για την επίτευξη του στόχου αυτού. Χρειάζεται να το κατανοήσομε κι εμείς, και να είμαστε συνεργάσιμοι μαζί τους.

Ύστερα από πολλή σκέψη και μελέτη κρίναμε ότι ένα μέτρο που θα βοηθήσει αποτελεσματικά στην αναβάθμιση της Πανεπιστημιόπολης είναι ο έλεγχος της κυκλοφορίας των οχημάτων. Προς τούτο, αποφασίσαμε η διέλευση των τροχοφόρων από μεν τις πύλες της Καισαριανής και του Ζωγράφου να γίνεται κατά τις ώρες 7.00 - 9.30 και 14.00 - 16.00 από δε την κεντρική πύλη της Ούλωφ Πάλμε καθ' όλο το 24ωρο.

Καταλαβαίνομε ότι η ρύθμιση αυτή δημιουργεί δυσκολίες σε ορισμένους από μας που εργαζόμαστε στην Πανεπιστημιόπολη. Πιστεύομε, όμως, ότι το γενικό συμφέρον πρέπει να μπαίνει πάνω από την προσωπική διευκόλυνση. Γι' αυτό, κάνοντας έκκληση στην ευαισθησία των συναδέλφων και συνεργατών που ταλαιπωρούνται από την ρύθμιση αυτή της κυκλοφορίας των οχημάτων, τους παρακαλούμε θερμά να δείξουν κατανόηση και να υποστηρίξουν και το μέτρο αυτό.

Ο Πρύτανης

Θεοδόσιος Πελεγρίνης


Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License