"ΝΑ ΜΗΝ ΖΗΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΔΟΥΛΟΙ"

ΚΕΝΟ ΔΙΚΤΥΟ / πολιτική ανακοίνωση Φθινόπωρο 2011

post image

Όλοι εμείς τα εκατομμύρια των εξεγερμένων, των οργισμένων, των αγανακτισμένων που συναντηθήκαμε στους δρόμους και τις πλατείες της Γης το καλοκαίρι του 2011 πλέον ξέρουμε καλά που μας οδηγούν τα Κοινοβούλια και οι Εταιρίες. Ο εξευτελισμός της εργασίας, το ξεπούλημα του κοινωνικού πλούτου, η καταστροφή του Πλανήτη, ο πόλεμος και τα σύνορα, η ανισότητα, η μαζική αποβλάκωση και η εκμετάλλευση μετατρέπουν την κοινωνία σε στρατόπεδο συγκέντρωσης για υπάκουους, «ευέλικτους» και υπνωτισμένους δούλους.                                                                                   Σημεία τομής ανάμεσα στον κόσμο των Δούλων και τον κόσμο της Ελευθερίας είναι όλες μας οι ανάγκες και όλες μας οι επιθυμίες που ενώ για εμάς είναι πηγές χαράς, αγάπης, συμβίωσης και αδελφοσύνης, για τους νόμους του Κράτους και της Αγοράς είναι απλά εμπορεύματα και πηγές κέρδους. Η Υγεία, το Νερό, η Εκπαίδευση, το Ηλεκτρικό Ρεύμα, η Κοινωνική Κουλτούρα, η Τέχνη, η Πληροφορία, η Επικοινωνία, το Φυσικό Περιβάλλον, η Κατοικία, ο Δημόσιος Χώρος καθώς γίνονται πεδία εμπορευματοποίησης και εκμετάλλευσης γίνονται και πεδία Κοινωνικού Πολέμου. Ενός πολέμου της καθημερινής επιβίωσης, μια διαρκής μάχη ανάμεσα στον κόσμο της ανθρωπιάς, της αλληλοβοήθειας και της φροντίδας και τον κόσμο του κέρδους… Ανάμεσα στον κόσμο που ξέρει να μοιράζεται τον πόνο και την χαρά και τον κόσμο που ξέρει να αρπάζει, να επιβάλλει και να επιβουλεύεται. Ένας πόλεμος ανάμεσα στον Κόσμο του Χρήματος και τον Κόσμο της Ελευθερίας, της Κοινωνικής Αλληλεγγύης και του Τέλους των εκβιαστικών καταναγκασμών.                                                                              
 Οι δύο αντίθετοι κόσμοι έχουν γίνει πλέον φανεροί. Τα σχέδια μας και τα σχέδια τους είναι σε πόλεμο. Εδώ, Τώρα, Πάντα και Παντού!  Να δημιουργήσουμε άπειρες μικρές και μεγάλες αντικαθεστωτικές  συλλογικότητες που θα βασίζονται στις κοινές επιθυμίες και ανάγκες και θα προκαλούν άμεσες ρήξεις στον τρόπο που σκεφτόμαστε, στον τρόπο που ζούμε και στον τρόπο που αγωνιζόμαστε. 
Να πάρουμε την ζωή μας στα χέρια μας. Να μην ζήσουμε σαν Δούλοι!


ΚΕΝΟ ΔΙΚΤΥΟ / πολιτική ανακοίνωση Φθινόπωρο 2011http://voidnetwork.blogspot.comcontact : voidinternational@gmail.com

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License