Δευτέρα 5/9 12 μεσημέρι στα δικαστήρια ευελπίδων περνάνε κάποιοι από τους συλληφθέντες του Σαββάτου στο Σύνταγμα. Να είμαστε εκεί για να δείξουμε την αλληλεγγύη μας.

από = 04/09/2011 9:46 μμ.


Η Τρομοκρατία δεν θα περάσει - Αλληλεγγύη στους συλληφθέντες
Η Τρομοκρατία δεν θα περάσει - Αλληλεγγύη στους συλληφθέντεςΗ Τρομοκρατία δεν θα περάσει - Αλληλεγγύη στους συλληφθέντεςΚρατούμενοι μέχρι την Τετάρτη, οπότε και θα παρουσιασθούν ενώπιον του εισαγγελέα αντιμέτωποι με κακούργημα, αφού παραπέμπονται με τις διατάξεις του "κουκουλονόμου" παραμένουν οι τρεις από τους έντεκα συλληφθέντες χθες στην Πλατεία Συντάγματος. Οι υπόλοιποι οχτώ αφέθηκαν ελεύθεροι και δικάζονται το πρωϊ της Δευτέρας αντιμετωπίζοντας την κατηγορία για το αδίκημα της παρακώλυσης συγκοινωνιών.Χιλιοπαιγμένη και κακογυρισμένη ιλαροτραγωδία καταντά η προσπάθεια τρομοκράτησης του κινήματος των πλατειών. Μετά τη μαζική συμμετοχή αγωνιστών και αγωνιστριών στην κινητοποίηση της 3ης Σεπτεμβρίου και ύστερα από την ουσιαστική Λαϊκή Συνέλευση, όπου επαναβεβαιώθηκαν η αποφασιστηκότητα και οι στόχοι, τα ΜΑΤ απρόκλητα και αναιτιολόγητα εισέβαλαν στην Πλατεία Συντάγματος εκδιώχνοντας βίαια με άγριους ξυλοδαρμούς όσους βρίσκονταν εκεί, προχωρώντας σε προσαγωγές και συλλήψεις.Ο "διπλά σοσιαλιστής" πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου επανέφερε και εφαρμόζει το χουντικό νόμο απαγορεύοντας τη συνάθροιση άνω των τριών ατόμων και την κυκλοφορία σε δημόσιους χώρους μετά τη δύση του ηλίου.Το κίνημα των πλατειών δεν φοβάται, δεν τρομοκρατείται. Τρομοκρατημένη είναι η κυβέρνηση από τη μαζική επιστροφή του λαού στις πλατείες. Τρέμει η κυβέρνηση, που στις 10 Σεπτεμβρίου θα αντιμετωπίσει τη Λαϊκή Συνέλευση του Λευκού Πύργου, της Πλατείας Συντάγματος, τις πλατείες όλης της χώρας, τους φοιτητές, τους άνεργους, τους συνταξιούχους, τους μισθωτούς και τους μικρομεσαίους.Διαμηνύουμε στην ηγεσία της Αστυνομίας, τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, την κυβέρνηση στο σύνολό της και όποιον άλλο από το πολιτικό φάσμα επιχειρήσει επικοινωνιακά να υποβαθμίσει το κίνημα σε "αντιπαράθεση μικρής ομάδας ταραξιών με την αστυνομία", η προσπάθειά τους θα πέσει στο κενό. Όλοι και όλες γνωρίζουν την αλήθεια από πρώτο χέρι.

(αντιγραφή από ανακοίνωση στο amesi-dimokratia.org)

από , 06/09/2011 11:15 πμ.


οι 8 της δευτέρας που κατηγορούνται για παρακώλυση συγκοινωνιών πηραν αναβολή για Τετάρτη 7/9 και ώρα 9 πμ. Τα υπόλοιπα παιδιά που αντιμετωπίζουν κατηγορίες με βάση τον κουκουλονόμο είναι στις 12:00. To ένα από τα παιδιά έχει χτυπηθεί αρκετά από τα γουρούνια στο κεφάλι το βράδυ του σαββάτου στο Σύνταγμα. Η τρομοκρατία δε θα περάσει, έμπρακτη αλληλεγγύη στους συλληφθέντες με μαζική παρουσία στα δικαστήρια.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License