ΣΤΗ ΔΕΘ, ΣΤΗ ΚΑΜΑΡΑ, 6.00μμ

Στηρίζοντας την πρωτοβουλία για ένα ανεξάρτητο κέντρο αγώνα όλων των εργαζομένων.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στη ΔΕΘ 10/9, στην ανεξάρτητη εργατική συγκέντρωση & πορεία

 

Η Επιτροπή Αγώνα Θεσσαλίας καλεί  όλους τους συναγωνιστές και τις συναγωνίστριες να συμμετάσχουν στην ανεξάρτητη συγκέντρωση και διαδήλωση (Καμάρα, 6.00μμ) των εργαζομένων που θα γίνει στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) στις 10 Σεπτέμβρη.

Το κίνημα μας, που ξεκίνησε τον αγώνα πριν από δυο χρόνια για την απελευθέρωση των δρόμων από τους ληστές, αντιλαμβάνεται τον εαυτό του ως μέρος του εργατικού κινήματος και συμπαρατάσσεται με τον αγώνα του στα ταξικά συμφέροντα των εργαζομένων.

Για να απελευθερωθούν οι δρόμοι και κάθε μπάρα που φράζει τη ζωή μας για δουλειά, υγεία, παιδεία, ελευθερία, πρέπει να ανατραπούν οι μνημονιακοί σφαγείς, το σύστημά τους και το πολιτικό τους προσωπικό.

Αν και στο κίνημά μας συμμετέχουν λαϊκά στρώματα που είδαν τον αγώνα μας με συμπάθεια και μπήκαν σ΄αυτό για να αγωνιστούν, το πολιτικό περιεχόμενο του κινήματός μας δεν είναι πλέον μια επιλογή ελεύθερων ανθρώπων του αγώνα. Στο «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» ανήκουν πλέον αυτοί που δηλώνουν «ουκ αν λάβει παρά του μη έχοντος».

Ο αστικός τύπος βρίσκει υποστηρικτές μας παντού: στη ΔΕΗ, στο νερό, στην εφορία, στα φροντιστήρια, ακόμα και στα μπακάλικα. Οι εφημερίδες δεν κάνουν αυτή την ουσιαστική διάκριση, ότι δηλαδή δεν υπάρχουν πια αυτοί που δεν πληρώνουν επειδή αγωνίζονται αλλά αυτοί που δεν πληρώνουν από ανάγκη και πρέπει να αγωνιστούν για τους όρους της ύπαρξής τους. Όποιος ξεφυλλίσει και τις υπόλοιπες σελίδες, βρίσκει κρυμμένα όλα τα στοιχεία: παγκόσμια κρίση, ύφεση, περιορισμός κοινωνικών δαπανών, μαζική ανεργία και ακρίβεια.

 

Η Επιτροπή Αγώνα Θεσσαλίας λαμβάνοντας υπόψη το πανελλαδικό χαρακτήρα του κινήματός μας και την εμπειρία που έχει αποκτηθεί σε μαζικές δράσεις, τις αποφάσεις του 3ου Πανελλαδικού μας και το κάλεσμα της Πρωτοβουλίας για ένα Ανεξάρτητο Κέντρο Αγώνα Εργατών, αποφάσισε να συμμετάσχει στην ανεξάρτητη συγκέντρωση και πορεία στη ΔΕΘ, ενώνοντας τις δυνάμεις μας στο συγκεκριμένο μπλοκ, σηκώνοντας τα πανό και τις σημαίες του κινήματος «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ».

 

  • ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ
  • ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ
  • ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥΣ
  • ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ
  • ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ

 

 

31/8/2011

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ»

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License