Ευελπίδων, για την επίθεση σε αφγανούς στον Παντελεήμονα

ΠΡΟΣΗΧΘΗ Ο ΧΡΕΣΙΝΟΒΡΑΔΙΝΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΑΠ' ΤΟΝ ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ

ΕΠΕΙΓΟΝ: ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ, ΚΤΗΡΙΟ 16, ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ -- ΠΡΟΣΗΧΘΗ Ο ΧΡΕΣΙΝΟΒΡΑΔΙΝΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΑΠ' ΤΟΝ ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ. ΟΙ ΑΦΓΑΝΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ 3 -- ΕΝΩ ΤΑ ΑΣΠΟΝΔΥΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20!!! ΦOBOYNTAI ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ!!!

από kr 17/09/2011 12:19 μμ.


ΔΙΟΡΘΩΣΗ: 3 EINAI ΟΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ Η ΓΝΩΣΤΗ ΞΑΝΘΙΑ ΤΟΥ ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ. ΕΠΙΣΗΣ, ΕΝΑΣ ΑΦΓΑΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΜΗΝΥΣΑΝ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΤΑΜΗΝΥΣΗ.
ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ή ΤΟ 16 Ή ΤΟ 10 - ΕΛΕΓΞΤΕ ΠΡΙΝ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ.

από @ 17/09/2011 12:41 μμ.


μην κατεβει κανενας μονος του...κ καλυτερα να συννενοηθουν στεκια καταληψεις να πανε μαζικα κανενας μοναχος του...μιλαμε στο τηλ με συντροφους κ μετα παμε ευελπιδων


Δεν είναι μονάχα ζήτημα των μεταναστών αλλά ζήτημα αυτών που καλούν αντιφασιστικές συγκεντρώσεις της τελευταίας στιγμής στο ίντυ δίχως να συνυπολογίζουν τίποτε άλλο πέρα από την προσωπική τους αδυναμία να προβλέψουν πως σήμερα στα δικαστήρια ήταν σχεδόν σίγουρο πως θα βρίσκονταν οι ομάδες κρούσης των μαχαιροβγαλτών του Αγ Παντελεήμονα.

Ας έχουν γνώση αυτοί στους οποίους αναφέρομαι (κι ας μην σφυρίζουν αδιάφορα με γελοίες ερωτήσεις και μεταθέσεις ευθυνών στους μετανάστες) πως ο αντιφασισμός δεν είναι προσωπική υπόθεση ούτε μπορεί κάθε τρεις και λίγο να αναζητούμε ήρωες με απρόσωπα κι ανεύθυνα καλέσματα στο ίντυ. Ο κίνδυνος που επικαλούνται γίνεται μεγαλύτερος στην περίπτωση αυτή, ειδικά όταν καλείς  δημόσια σε μια αντιφασιστική συγκέντρωση δίχως να φροντίζεις τον τρόπο με τον οποίο αυτή η συγκέντρωση θα υπερασπιστεί τον εαυτό της και φυσικά και τους μετανάστες από τους ασπόνδυλους μπράβους της νύχτας και της μαφίας.

από @ 17/09/2011 2:45 μμ.


οι φασιστες πηραν αναβολη τριημερη & αφεθηκαν ελευθεροι!
η κατηγορια ειναι βαρια σωματικη βλαβη που μετα την ιατροδικαστικη εκθεση μαλλον θα γινει αποπειρα ανθρωποκτονιας.
τα ασπονδυλα αποχωρησαν & το ιδιο & οι αφγανοι.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License