ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΞΑΝΘΗ

Το Σάββατο τα ξημερώματα στις 3:10 επιτεθήκαμε στην ιδιωτική λέσχη του επιχειρηματία Χούτου

 

   Το Σάββατο τα ξημερώματα στις 3:10 επιτεθήκαμε στην ιδιωτική λέσχη του επιχειρηματία Χούτου. Σπάσαμε την πλαϊνή τζαμαρία και βάλαμε στον εσωτερικό χώρο μια φωτιά μικρής έκτασης, έτσι ώστε να διαφυλάξουμε ότι οι υλικές ζημιές δεν θα επεκταθούν στην υπόλοιπη πολυκατοικία, δεδομένου ότι η λέσχη βρίσκεται στο ισόγειό της.

  Ο επιχειρηματίας Χούτος εδώ και χρόνια έχει αναλάβει με σικέ διαγωνισμούς τη σίτιση των φοιτητών σε πολλά πανεπιστήμια της Ελλάδας. Συγκεκριμένα στην Ξάνθη σιτίζει καθημερινά 15-30 άτομα σε ένα χώρο που χωράει το πολύ 40 άτομα, ενώ χρηματοδοτείται για όσους φοιτητές μένουν εκτός εστιών και έχουν κάνει αίτηση σίτισης (εν δυνάμει αυτοί οι φοιτητές μπορούν να φτάσουν τους 2.000). Συνεπώς αντιλαμβανόμαστε όλοι την κερδοφορία του συγκεκριμένου επιχειρηματία από τα υπέρογκα ποσά που καταχράται με τις καθόλα ''νόμιμες'' κομπίνες του. Στον αντίποδα βλέπουμε τη δημόσια λέσχη να υποχρηματοδοτείται και να έχει μπει σε ένα καθεστώς μελλοντικής ανάθεσης σε ιδιώτες.

   Έτσι βλέποντας όλα αυτά τα χρόνια το ξεπούλημα της δημόσιας παιδείας και έχοντας φρέσκο το νέο νόμο της κυρά Αννούλας Διαμαντοχουντοπούλου, αποφασίσαμε να σταθούμε αντάξιοι των ευθυνών μας και να δράσουμε δυναμικά. Δεν τρέφουμε αυταπάτες ότι αποτελούμε τη πρωτοπορία που θα φέρει την ανατροπή αλλά θεωρούμε τους εαυτούς μας ως απαραίτητη συνιστώσα του ταξικού κινήματος ενάντια στην εκπαιδευτική κρίση.

 

Αναρχοκομμουνιστική Ομάδα Ξάνθης

ΦΟΡΤΊΝΟ ΣΑΜΆΝΟ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License