ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΤΟΥΣ

Μαζική άρνηση πληρωμής και άμεση μαζική δράση.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΤΟΥΣ

 

Η Επιτροπή Αγώνα Θεσσαλίας καλεί σε μαζική άρνηση πληρωμής των χαρατσιών που οδηγούν, μαζί με τα υπόλοιπα καταστροφικά μέτρα σε ραγδαία επιδείνωση των όρων ζωής εκατομμυρίων εργαζομένων που καλούνται να πληρώσουν «τις αγορές», δηλαδή τους τοκογλύφους.

 

Καλούμε όλους τους συναγωνιστές και συναγωνίστριες στην τοπική συνέλευση της Τετάρτης, 21/9, 7.00μμ στο ΧΩΡΟ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ, Ιωλκού 33, Βόλος, προσκομίζοντας φωτοτυπία του σχετικού ειδοποιητηρίου προκειμένου να τα επιστρέψουμε μαζικά πίσω.

 

Η κίνησή μας δεν θα έχει απλά συμβολικό χαρακτήρα αλλά θα συνοδεύεται και από ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα δράσεων που θα συζητηθεί και θα οριστικοποιηθεί στη συνέλευσή μας.

 

20/9/2011

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License