Τα γεγονότα είναι λίγο πολυ γνωστά. Την δευτέρα 12 Σεπτέμβρη οι σύντροφοι Γ. Τσάκαλος και Π.Αργυρού, αφού πρώτα ειχαν μεταβεί στον Κορυδαλλό για ένα τυπικό συμβούλιο, επιστρέφουν στις φυλακές Δοκομού.
Εκεί, αρνούμενοι να υποστούν τον εξευτελισμό του ενδοσωματικού ελέγχου, δέχονται βίαιη επίθεση απο τους ανθρωποφύλακες με πρωτοστάτη τον βασανιστή Κλιαρη.
Οι κρατιστές χρησιμοποιούν κάθε δυνατό μηχανισμό τους για να εξοντώσουν άτομα που έχουν αγωνιστεί με αξιοπρέπεια και συνεχίζουν να αγωνίζονται με αυτή εντός των τοιχών.
Άτομα που ήταν, είναι και θα είναι για πάντα ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ.
Οι ήθικοί και φυσικοί αυτουργοι της επίθεσης αυτης θα πρέπει να ξέρουν πως οι σύντροφοι δεν πτοούνται και πως με αυτές τις ενέργειες τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα γι αυτούς.
Οι εχθροπραξίες συνεχίζονται.

Έτσι λοιπόν, στις 19 Σεπτέμβρη επιτεθίκαμε με εμπρηστικό μηχανισμό αποτελούμενο απο 4 λίτρα εύφλεκτου μίγματος και 3 γκαζάκια στην Αγροτική Τράπεζα, επι της οδού Παπάφη στην Τούμπα, για να δείξουμε την αλληλεγγύη μας στους δυο συντρόφους,
αλλά και ως μια ελάχιστη απάντηση σ' αυτούς που έχουν βαλθεί να επιτίθενται συνεχώς σε όσους αγωνίζονται.

ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ε.Ο. Σ.Π.Φ. Γ. ΤΣΑΚΑΛΟ ΚΑΙ Π. ΑΡΓΥΡΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ
ΠΙΣΩ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ, ΕΜΠΡΩΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ.

Ανυπότακτοι Πυρήνες Αλληλεγγύης / Διεθνές Επαναστατικό Μέτωπο / Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License