Νεότερες πληροφορίες από 4ο Λύκειο Αγίας Παρασκευής. 
 
Οι μαθητές του 4ου Αγίας Παρασκευής συνεχίζουν τον αγώνα και την κατάληψη αδιαφορώντας για τις απειλές και την καταστολή της χούντας του ΠΑΣΟΚ. Χθες ανακατέλαβαν το σχολείο τους. Σήμερα από νωρίς το πρωί μαζεύτηκαν και πάλι με στόχο να κάνουν συνέλευση για τη συνέχεια της πάλης. Ο διευθυντής τους απειλούσε και τους τρομοκρατούσε ότι η αστυνομία θα επέμβει και πρέπει να σταματήσουν άμεσα την κατάληψη. Ωστόσο αυτοί έκαναν εκ νέου συνέλευση και αποφάσισαν κατάληψη. Είναι αναγκαία η συμπαράσταση όλων. Μαζεύτηκαν αρκετοί για αλληλεγγύη αλλά χρειάζεται διαρκώς νέος κόσμος. Νίκη στον αγώνα των μαθητών. Κάτω η τρομοκρατία.

Χ

από Χ 30/09/2011 3:56 μμ.


Αυτός ο διευθυντής δεν έχει όνομα?

Συμφωνα με όσα γράφτηκαν στα ΜΜΕ χτες (και αφορούν την εισαγγελική εγκύκλιο που δίνει το πασαπόρτι εισβολής μπάτσων σε σχολεία) , πρέπει:

Για να επέμβουν αυτεπάγγελτα:

α) Να γίνονται καταστροφές ή να τελούνται αυτόφορα αδικήματα

β) Η κατάληψη να έχει γίνει από εξωσχολικά άτομα τα οποία τελούν και τα παραπάνω αδικήματα (προσοχή: οχι επισκέπτες, ή ατομα καλεσμένα απο τους μαθητές κλπ)

Στην περίπτωση που δεν τελούνται αδικήματα, οι μπάτσοι επεμβαίνουν μόνο σε περίπτωση που το ζητήσει γραπτά από τον εισαγγελέα ο διευθυντής με υπεύθυνη δήλωση μάλιστα.

Αλλά ακόμα και στην περίπτωση που το ζητήσει πρέπει να αποδείξει ότι η κατάληψη έγινε από μειοψηφία που βρίσκεται σε κατάφορη αντίθεση με την πλειοψηφία των μαθητών.

Αρα: Στις περιπτώσεις που δεν τελούνται αυτόφορα αδικήματα και η κατάληψη έχει γίνει με απόφαση γενικής συνέλευσης, τότε ούτε ο διευθυντής μπορεί να το ζητήσει ουτε οι μπάτσοι να εισβάλουν.

Αυτά τα παραπάνω είναι βέβαια ψιλά γράμματα, Η εξουσία και αδίστακτη είναι και παράνομη. Παράνομη οχι μόνο συμφωνα με τους ανθρώπινους νόμους αλλά και δεν διστάζει να καταπατήσει ακόμα και αυτούς που θέσπισε η ίδια, Ετσι ειναι οι Χούντες !

Γι αυτό το μόνο όπλο μας για να προασπίσουμε τις καταλήψεις και τελικά να νικήσουμε είναι η αντίσταση και η αλληλεγγύη μεταξύ των σχολείων και ολων των ανθρώπων.

Και οσοι καθηγητές παίζουν το ρόλο του χαφιέ να τους δώσουμε καλά να το καταλάβουν: ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ! Οπου και να κρυφτούν, οσες μεταθέσεις κι αν πάρουν ο στιγματισμός θα τους ακολουθεί για πάντα.

Γι αυτό ρωτά ξανά: Αυτός ο Λυκειάρχης της Αγίας Παρασκευής δεν έχει όνομα?

από * 30/09/2011 6:06 μμ.


Για να έχουν επιτυχεία οι καταλήψεις πρέπει να σταθούν δίπλα στα παιδιά οι γονείς τους. Πρέπει με κάποιο τρόπο τα παιδιά να πείσουν τους γονείς τους να έρχοντε στην κατάληψη

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License