Καταληψη τυπογραφειου Πανεπιστημίου Ιωαννινων

Καταληψη του τυπογραφειου του Π.Ι και εκδοση προπαγανδιστικού υλικού

post image

Σήμερα το πρωι, 30/09 στις 9:00, μετα απο απόφαση του Συντονιστικού Καταλήψεων του Πανεπηστημίου Ιωαννίνων, φοιτητες και αλληλεγγυοι κατέλαβαν το τυπογραφείο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με σκοπό να εκδοθεί υλικό προπαγάνδισης τόσο για το φοιτητικό όσο και για το ευρύτερο ριζοσπαστικό κίνημα. Σύντροφοι που γνώριζαν την τεχνη έβαλαν μπρός την αραχνιασμένη τυπογραφική μηχανή (Τα ''βιβλια'' φωτοτυπούνται ωστε να παίρνει τις μίζες του απο τα toner, γνωστο μεγαλομαγαζο - αλυσιδα γραφικών υλων, ενω αν τυπώνονταν το κόστος τους θα ήταν τουλαχιστον 150 φορες μικρότερο).

    Φωτοτυπήθηκαν 3500 κειμενα, το κείμενο του Συντονιστικού, 4000 τρικακια της καταληψης Χημικου,1000 κείμενα με την δήλωση  ολικης αρνησης στρατευσης των συντροφων του Ξυπόλυτου Ταγματος και  250 κείμενα της ΕΣΕ Ιωαννινων για την επισφαλή εργασία.

    Απο την τυπογραφική μηχανή βγήκαν 16000 τρικακια με διαφορα συνθηματα(μεταναστευτικό,εργασιακα,αντισυστημικά) και 800 αφίσες για την απεργια της 5ης Οκτωβρίου (στα Γιαννινα το Εργ.Κεντρο εχει κυρήξει Πανγιαννιώτικη) απο την ΕΣΕ Ιωαννινων.

     Η κατάληψη έληξε χωρίς προβλήματα στις 14:30 το μεσημερι.

 

 

                  ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ

 

             ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΜΜΕΝΑ

             ΟΛΑ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ

Εικόνες:

από παρευρισκόμενος 30/09/2011 5:28 μμ.


Προς αποφυγη παρεξηγήσεων η  αφίσα πάνω ήταν η μόνη που είχα ηλεκτρονικα. Δεν μπήκε κορυφή για να καπελώσει απλα δεν ήξερα πως θα εμπαινε  κάτω απο το κειμενο, καθως δεν χρησιμοποιω συχνα την φορμα δημοσιευσης . Προσθεστε όσοι εχετε και το υπόλοιπο υλικό.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License