Ενημέρωση για γεγονότα έξω από το ΕΚΘ

Πρωτοφανη γεγονότα εκτυλίχθηκαν πριν λίγη ώρα έξω από το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Πρωτοφανη γεγονότα εκτυλίχθηκαν πριν λίγη ώρα έξω από το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Την ώρα που εργαζόμενος μέλος σε σωματείο που στεγάζεται στο ΕΚΘ, κατευθυνόταν στη συνέλευση του σωματείου του, αστυνομικοί αφού του έκαναν έλεγχο, στην είσοδο του ΕΚΘ, προσπάθησαν να τον προσαγάγουν γιατι αρνήθηκε να ανοίξει την τσάντα του .

Εκείνη την ώρα ο πρόεδρος του ΕΚΘ αλλά και άλλα μέλη της διοίκησης προσπάθησαν να παρέμβουν στο περιστατικό, ζητώντας να αφεθεί ελεύθερος ο εργαζόμενος. Τότε κατέφτασαν στο ΕΚΘ δυνάμεις των ομάδων ΔΙΑΣ, ΔΕΛΤΑ και της ασφάλειας και επιτέθηκαν βίαια εναντιον των συνδικαλιστών του Εργατικού κέντρου μεταξύ αυτών και ο πρόεδρος του ΕΚΘ Π. Τσαραμπουλίδης.

Αυτή τη στιγμη ο εργαζόμενος βρίσκεται στο Α.Τ Λευκού Πύργου όπου και κατέφτασε αντιπροσωπεία του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης

18.33: Ελεύθερος αφέθηκε πριν λίγη ώρα ο εργαζόμενος. Στο Α.Τ του Λ. Πύργου βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο πρόεδρος του ΕΚΘ Π. Τσαραμπουλίδης και απαιτεί να καταθέσει μήνυση στον αστυνομικό που προχώρησε στη προσαγωγή του εργαζόμενου και δημιούργησε την έκκρυθμη κατάσταση στην είσοδο του ΕΚΘ. Χαρακτηριστικό είναι ότι την ώρα της επίθεσης της αστυνομίας, αστυνομικός φώναζε " Γαμώ το συνδκαλισμό σας, εσείες φέρατε τη χώρα σε αυτό το σημείο". Σύμφωνα με πληροφορίες για τον εν λόγω αστυνομικό εκκρεμούν καταγγελίες από πολίτες για επιθετική συμπεριφορά.

από 000 01/10/2011 10:11 πμ.


συμφωνα με τον ριζοσπαστη ο ...αντισυνδικαλιστηs μπατσοs ονομαζεται ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΑΡΙΟΓΛΟΥ

http://www1.rizospastis.gr/page.do?publDate=1/10/2011&id=13720&pageNo=15&direction=1

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License