Ανάληψη ευθύνης για το μπαράζ εμπρησμών ΑΤΜ στις 7/10

Ανάληψη ευθύνης για το μπαράζ εμπρησμών ΑΤΜ στις 7/10

Τα ξημερώματα της Παρασκευής 7/10 καταστρέψαμε 6 ΑΤΜ τραπεζών σε:

-Πλατεία Κάνιγγος υποκατάστημα Πειραιώς

-Βύρωνα υποκατάστημα Probank

-Γαλάτσι υποκατάστημα Alpha Bank

-Κυψέλη υποκατάστημα Alpha Bank

-Γκύζη υποκατάστημα Αγροτικής

-Αιόλου υποκατάστημα Εθνικής

 

  Την ενέργειά μας αυτή την αφιερώνουμε στον αναρχικό σύντροφο Σίμο Σεϊσίδη, ο οποίος βρίσκεται έγκλειστος στο νοσοκομείο τον φυλακών Κορυδαλλού και δικάζεται απ' τις 16/9. Ο Σίμος ήταν καταζητούμενος από το 2006-και επικυρηγμένος από το 2009 μαζί με τους συντρόφους Μάριο Σεϊσίδη και Γρηγόρη Τσιρώνη, από το Μιχάλη Χρυσοχοϊδη,έναντι του ποσού των 600.000 ευρώ- για τη ληστεία της Εθνικής Τράπεζας στην οδό Σόλωνος,για την οποία και τελικά αθωώθηκε.

  Ο Σίμος αφού αρνήθηκε να σταματήσει σε τυχαίο έλεγχο, στις 3/5/10 στην περιοχή του Κεραμεικού, κυνηγήθηκε και πυροβολήθηκε πισώπλατα από το μπάτσο Παναγιώτη Μπόκο. Στη συνέχεια ο Μπόκος σε συνεργασία με τα υπόλοιπα γουρούνια που συμμετείχαν στη σύλληψή, ξυλοκόπησαν το σύντροφό μας όταν αυτός ήταν κάτω ήδη βαριά τραυματισμένος.

  Στη συνέχεια ο Σίμος νοσηλεύεται στο σφαγείο του ΚΑΤ φρουρούμενος από πάνοπλους σαδιστές της αστυνομίας, που τον προκαλούσαν και παρεμπόδιζαν την οικογένειά του κάθε φορά που τον επισκέπτονταν, λειτουργώντας σαν αλλαζονικοί κουμανταδόροι. Ακόμα και τη στιγμή του ακρωτηριασμού του ποδιού του μπατσοι δεν δίσταζαν να βρίσκονται μέσα στο χειρουργείο.

  Σε μια πόλη όπου ολοένα και αυξάνονται οι ένστολοι μισθοφόροι που περιπολούν και προστατεύουν την πλουτοκρατία και τα σύμβολά της, προσπαθώντας να καταστείλουν οποιαδήποτε αντίδραση ενάντια στο υπάρχον, πάντα κάποιοι θα αντιστέκονται ενάντια στο σύγχρονο ολοκληρωτισμό που θέλουν να επιβάλλουν στις ζωές μας.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ στον αναρχικό Σίμο Σεϊσίδη

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ στον αναρχικό Άρη Σειρινίδη, ο οποίος δικάζεται για την συντροφική   στάση που κράτησε δίπλα στο διωκόμενο φίλο του Σίμο.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ στους 2 καταζητούμενους συντρόφους Μάριο Σεϊσίδη, Γρηγόρη Τσιρώνη

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ

  

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License