ενημέρωση από πανεκπαιδευτική πορεία στη Λάρισα

ενημέρωση

Το συντονιστικό κατάληψης του Τ.Ε.Ι Λάρισας καλούσε σήμερα σε πανεκπαιδευτική πορεία. Η πορεία είχε 50-60 άτομα και συμμετείχε και ο φ. σ. Βιοχημείας. Κατά τη διάρκειά της έγινε παρέμβαση στα γραφεία των αστικών λεωφορείων (στη Λάρισα ανήκουν σε ιδιώτη), σε καταστήματα Γερμανός (σχετικά με το πλέον μη δωρεάν πάσο) καθώς και μια μικρή στάση στα γραφεία της Ν.Δ., όπου και γράφτηκαν συνθήματα. Αν και λίγων ατόμων, η πορεία είχε παλμό και πέρασε από όλα τα κεντρικά σημεία της πόλης.


post image

δυναμικη πορεια πραγματοποιηθηκε πριν λιγο στους δρομους της πολης γυρω στα 60 ατομα απο το τει και τη βιοχιμια εγειναν παρεμβασεις σε 3 καταστηματα του γερμανου στα γραφεια της ιδιωτικης εταιριας των αστικων λεωφορειων και ατα γραφεια της Ν.Δημοκρατιας.

 

ακολουθουν φωτογραφιες

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License