Φοιτητική πορεία στα Ιωάννινα

Γράφω σχετικά με την προχθεσινή πορεία στα Ιωάννινα που έγινε από το Συντονιστικό Γενικών Συνελεύσεων και καταλήψεων (απορώ γιατί μέχρι τώρα δεν το ανέβασε σαν θέμα κανείς...) και βρίσκονταν άτομα από Αναρχικό/Αντιεξουσιαστικό χώρο και αλληλέγγυους.

Η πορεία ξεκίνησε από την Περιφέρεια και διέσχισε πολλά στενά της πόλης (ας συμπληρώσουν από πού πέρασε οι πορεία οι ντόπιοι και οι φοιτητές επειδή εγώ δεν έχω ιδέα όντας αλληλέγγυος από άλλη πόλη) με συμμετοχή στην αρχή γύρω στα 300 άτομα και στη συνέχεια και όσο περνούσε η ώρα γίναμε γύρω στους 400.

Η πορεία είχε σχετικό παλμό με συνθήματα προς όλες τις κατευθύνσεις, γράφτηκαν πολλά συνθήματα με spay, ένα ΑΤΜ της ΑΤΕ bank και σβήστηκαν συνθήματα φασιτών.

Καθόλη τη διάρκεια της πορείας υπήρχε μόνο ένα ανακριτικό της τροχαίας να πηγαίνει μπροστά και μια μηχανή Ζ. Οι φοιτητές έστριβαν σε διάφορους δρόμους εκνευρίζοντας τους παρόντες μπάτσους.

Η απάντηση από τον κόσμο ήταν σχετικά θετική.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License