2 βίντεο από το OccupyWallStreet,που τώρα παίζει και το Bella Ciao μπροστά στη Wall Street

http://tsak-giorgis.blogspot.com/2011/10/2-occupywallstreet-bella-ciao-wall.html

 
Δύο βιντεάκια από το OccupyWallStreet στις ΗΠΑ: - Το πρώτο είναι μια πολύ πετυχημένη μίξη πλάνων από τις κινητοποιήσεις και την αστυνομική καταστολή, μαζί με ατάκες του Ομπάμα και της Χίλαρυ Κλίντον όταν σχολιάζουν τις εξεγέρσεις σε άλλα κράτη:
- Το δεύτερο είναι από την εμφάνιση μιας μπάντας από την Ιταλία μπροστά από τη Wall Street, κατά τη διάρκεια των κινητοποιήσεων. Ο λόγος που το βάζουμε είναι διότι η μπάντα έπαιξε...τον γνωστό ύμνο της αριστεράς"bella ciao". Εντάξει, όχι ότι ξαφνικά έγιναν όλοι κομμουνιστές επαναστάτες στις ΗΠΑ, αλλά πάντως το ότι τραγουδιέται το bella ciao μπροστά από τη Wall Street έχει μια συμβολική σημασία, και γι' αυτό και το βίντεο διαδίδεται:

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License