ΚΚΕ: Περιφρούρηση του αστικού κράτους μαζί με τα ΜΑΤ

ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΣ-ΚΚΕ: Η τελευταία εφεδρεία του αστικού κράτους, η “πρωτοπορία” της καταστολής της εξέγερσης & της επανάστασης

Η σημερινή ημέρα είναι ημέρα τομής. Το ΚΚΕ λοιδώρησε την εξέγερση του Δεκέμβρη 2008 και προσπάθησε να κατανομάσει τους πάντες ως πράκτορες της CIA και του κράτους.

Η 20 Οκτώβρη είναι ημέρα τομής καθώς το ΚΚΕ ανέλαβε μαζί με την ασφάλεια και τους ΜΑΤατζήδες την περιφρούρηση του αστικού κοινοβουλίου. Ελάχιστοι περίμεναν αυτή την εξέλιξη αλλά αρκεί να διαβάσει κανείς τη φιλολογία του αστικού τύπου για να καταλάβει ότι η έκκληση για την περιφρούρηση του αστικού συστήματος δόθηκε ήδη από το άρθρο του Βήματος http://ergatis.wordpress.com/2011/10/16/%c2%ab%ce%b7%c2%b5%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%b1%ce%bd-%cf%83%ce%b1%ce%bd-%cf%84%ce%b9%cf%82-%cf%80%cf%8c%cf%81%ce%bd%ce%b5%cf%82-%c2%b5%ce%b5%cf%84%ce%ac-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%80%cf%81%cf%8e%cf%84%ce%b7/ όπου ρητά δηλώθηκε ποιος θα μπορούσε να σώσει τη Βουλή, δηλαδή το αστικό κράτος:

Το σχετικό απόσπασμα:

“|||||||| Η Αλέκα διασώζει το Κοινοβούλιο

Μόνο τα δύο πρώτα κεφάλαια του µνηµονίου είναι αµιγώς «ελληνικά». Πρόκειται για τη «νοµική εισαγωγή» την οποία συνέταξαν οι καθηγητές κκ. Ευ. Βενιζέλος και Χ. Παµπούκης σε ένα γραφείο του πέµπτου ορόφου στο επί της λεωφόρου Μεσογείων υπουργείο Περιβάλλοντος. Σε αυτό το ηλικίας µόλις 10 ετών κτίριο, µε τον αρχιτεκτονικό σχεδιασµό που αποπνέει την… αισιοδοξία της ένταξης στην ΟΝΕ, πολλά κυβερνητικά στελέχη βρήκαν κρησφύγετο εκείνη την ηµέρα. Το κέντρο της Αθήνας ήταν απροσπέλαστο λόγω των δακρυγόνων και των επεισοδίων που κατέληξαν το ίδιο απόγευµα στη δολοφονία τριών νέων ανθρώπων στο υποκατάστηµα της Marfin στην οδό Σταδίου.

«Θα γίνουµε Αργεντινή. Θα µπουν µέσα και θα µας σκοτώσουν» φώναξε ο κ. Θ. Πάγκαλος όταν πληροφορήθηκε τον θάνατο των τριών υπαλλήλων. Βρισκόταν στη Βουλή και δίπλα του οι βουλευτές που τον άκουσαν πάγωσαν, πιστεύοντας ότι ο όχλος θα εισβάλει και θα τους λιντσάρει. Είχαν υπολογίσει χωρίς την… κυρία Αλέκα Παπαρήγα! Η γενική γραµµατέας του ΚΚΕ, µονίµως καχύποπτη και προνοητική, είχε δώσει αυστηρές εντολές στην οµάδα περιφρούρησης του ΠΑΜΕ. Οι γεροδεµένοι κοµµουνιστές, αντί να καταλάβουν τα (πρώην) Ανάκτορα, υπάκουσαν και τα προφύλαξαν εµποδίζοντας τον «συνασπισµό» ακροαριστερών και παρακρατικών να σπάσουν τον αστυνοµικό κλοιό από την πλευρά του Μνηµείου του Αγνωστου Στρατιώτη. Για µία ακόµη φορά το ΚΚΕ έσωσε την αστική δηµοκρατία…”

Αναμφίβολλα το ΚΚΕ σήμερα δίνει τα διαπιστευτήρια της “λαϊκής εξουσίας”, δηλ. του λαϊκού μετώπου ως τελευταίας σανίδας σωτηρίας του καπιταλισμού. Αλλά και γι αυτό έχουμε γνώση και προειδοποιήσαμε:

http://ergatis.wordpress.com/2011/10/18/%ce%bb%ce%b1%cf%8a%ce%ba%cf%8c-%ce%bc%ce%ad%cf%84%cf%89%cf%80%ce%bf-%ce%af%cf%83%ce%bf%ce%bd-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b5%cf%81%ce%b3%ce%b1%cf%83%ce%af%ce%b1-%cf%84%cf%89%ce%bd-%cf%84%ce%ac%ce%be%ce%b5/

Για όσους δεν έχουν αυταπάτες για το σταλινισμό δεκαετίες τώρα, γι αυτούς που σε κάθε συνέλευση μας λένε να τα βρούμε με το ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ, αφιερώνουμε το παρακάτω άρθρο.

Η πολιτική συντριβή δεν είναι μόνο για τα έντιμα μέλη του ΚΚΕ αλλά και τους “φίλους” του ΚΚΕ στην εξωκοινοβουλευτική αριστερά.

ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΣ: H τελευταία εφεδρεία του αστικού κράτους μέσα στο εργατικό κίνημα.

http://ergatis.wordpress.com/2011/10/20/%cf%83%cf%84%ce%b1%ce%bb%ce%b9%ce%bd%ce%b9%cf%83%ce%bc%ce%bf%cf%83-%ce%ba%ce%ba%ce%b5-%ce%b7-%cf%84%ce%b5%ce%bb%ce%b5%cf%85%cf%84%ce%b1%ce%af%ce%b1-%ce%b5%cf%86%ce%b5%ce%b4%cf%81%ce%b5%ce%af%ce%b1/

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License