Κνατ- ματ –ακροδεξιοί

Απάντηση στα Δελτία Τύπου του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ που στάλθηκαν στα ΜΜΕ της Αργολίδας

με το έτσι και το θέλω κάναν την διαδήλωση μπουρδέλο

Κατά την απεργία της 20ης Οκτώβρη τα μέλη του ΠΑΜΕ αστυνόμευσαν την βουλή για να προστατέψουν την συνεδρίαση της βουλής και την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου και απαγόρευσαν σε χιλιάδες διαδηλωτές να την περικυκλώσουν ξυλοκοπώντας και τραμπουκίζοντας όποιον και όποια προσπαθούσε να περάσει και να προσεγγίσει τη βουλή και δεν άνηκε στο μαντρί του και πετώντας στην κυριολεξία διαδηλωτές από 3 μέτρα ύψος κάτω στην πλατεία συντάγματος για να τους σκοτώσουν.

Αντί να αναλογιστούν το λάθος τους και να παραιτηθεί η ηγεσία του κκε και του παραμάγαζού του του ΠΑΜΕ, εμπόδισαν με το γνωστό ρόλο τους στην θέση των ΜΑΤ τους πολίτες να αποτρέψουν την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, υπογράφοντας με την στάση τους μια ΝΕΑ ΒΑΡΚΙΖΑ.

Από εκείνη την ημέρα οι μεγαλοστελέχη του κκε, άριστοι απόφοιτοι της γκεμπελιστικής σχολής και τοπικές καρικατούρες περιφέρονται στα κανάλια και στα μμε που μέχρι χτες κατηγορούσαν σαν αστικά φερέφωνα και διαδίδουν ψευδώς ότι ο συνδικαλιστής τους έπεσε νεκρός από τους ''κουκουλοφόρους'', αποκρύπτοντας πως βρισκόταν μακρύτερα από το σημείο των επεισοδίων και ότι ο θάνατος του οφείλεται στα δολοφονικά χημικά που χρησιμοποίησαν τα συνεταιράκια τους τα ΜΑΤ, όπως αποφάνθηκαν οι γιατροί, προσβάλλοντας  έτσι τη μνήμη του άτυχου συνδικαλιστή, ώστε να απαλλάξουν την αστυνομία από τις ευθύνες της και συγχρόνως να ενοχοποιήσουν στο αναρχικό κίνημα και σε όσους δεν μπαίνουν στο μαντρί τους.

 

ΠΑΜΕ-ΜΑΤ= ΑΓΩΝΑΣ ΚΟΙΝΟΣ

 

Μαυροκόκκινο μπλοκ Αργολίδας

από ... 24/10/2011 2:14 μμ.


re magkes ti paizei argolida???ksafniastika,paizei kapoio steki sto nauplio h sto argos???wraioi re tsakalia giati polu mple einai h fash sth perioxh

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License