Συνελήφθη ο «Πυρηνάρχης» της «Χρυσής αυγής» Δράμας για ληστείες κατά αλλοδαπών

Η αστυνομία συνέλαβε τον «Πυρηνάρχη» της Χρυσής αυγής Δράμας, καθώς το τελευταίο χρονικό διάστημα πραγματοποιούσε ληστείες και ξυλοδαρμούς κατά αλλοδαπών.

post image

 

Το τελευταίο χρονικό διάστημα υπήρχαν πολλές καταγγελίες για την δράση του συγκεκριμένου ατόμου κατά κύριο λόγο στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα στο κέντρο της Αθήνας. 

Ο Παναγιώτης Μπαντέμης είχε επιχειρήσει στο παρελθόν να οργανώσει την "Χρυσή Αυγή" στη Δράμα στρατολογώντας ανηλίκους ακόμα και μέσα από το ίδρυμα (ορφανοτροφείο) της περιοχής. Η κοινωνική κατακραυγή και οι επιθέσεις που δέχθηκε από κατοίκους της Δράμας ανέτρεψαν το σχέδιο του και τον ανάγκασαν να μετακομίσει σε άλλη πόλη. 

Το τελευταίο χρονικό διάστημα δραστηριοποιούνταν έντονα στην περιοχή της Αθήνας πραγματοποιώντας ληστείες που περιλάμβαναν βίαιες επιθέσεις κατά αλλοδαπών, μαζί με άλλους «συναγωνιστές» του. 

Τις τελευταίες μέρες συνελήφθη, ενώ η χρυσή αυγή προσπαθεί να αποσιωπήσει το γεγονός.

Εικόνες:

από Χ@ 02/11/2011 10:09 πμ.


Το ιντερνετ είναι τελικά κλειδί για πολλά.Λοιπόν ο εν λόγω "κύριος" στο μικρό χωριό μας που λέγεται Δράμα δεν είναι μόνο  ο δράστης ληστειών σε βάρος αλλοδαπών αλλά και ένας πολύ ατακτούλης τυπάκος που δρα σε περίεργα σημεία υποκρινόμενος τον "έτσι" για να ληστέψει και να χτυπήσει τους "έτσι".Το περασμένο Σεπτέμβρη άρπαξε της χρονιάς του από διερχόμενους όταν αντιλήφτηκαν ότι προσπαθούσε να τη πέσει σε ένα πιτσιρικά δραμινό με περίεργες διαθέσεις αλλά φαίνεται ότι δε κατάλαβε τίποτα από τις μάπες που έφαγε. Το περιστατικό έγινε γνωστό στη Δράμα αλλά δε δόθηκε συνέχεια από την οικογένεια του παιδιού. Και δεν έγινε γιατί την έπεσε διακριτικά και στο παρακαλετό αξιωματικός του τμήματος ασφάλειας για να πάει αβαβά.Κάποιοι μαθητές του που μένουν απέξω (προς το παρόν βέβαια γιατί έρχεται και γη σειρούλα τους) να προσέχουν πολύ γιατί είναι γνωστοί και με ονόματα και με φωτογραφίες. Και ο αρχηγούλης Νίκος Μιχαλολιάκος να προσέχει γιατί και ο καντέμης Μπαντέμης και τα υπόλοιπα τσογλανάκια τους στη Δράμα θα τους προκύψουνε δράμα το καρπούζι. Υπάρχουν ράματα χοντρά εδώ. Και μετά να μη κλαίει η χρυσή αυγή που αντιμετωπίζεται σαν εγκληματική οργάνωση και όχι "κόμμα" όπως θέλει ο Νικολάκης της. Οι χρυσαυγίτες και εδώ στη Δράμα είναι κοινωνικά κατακάθια του υποκόσμου και αυτό αποδείχνεται καθημερινά και στη Δράμα και παντού.

από βιντάλ σασούν 02/11/2011 2:04 μμ.


και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη ..Θεσσαλονίκη:

http://www.aftodioikisi.gr/dimos_thessalonikis/9163

Στο συνδυασμό «Εθνική Ανάγκη για τη Θεσσαλονίκη» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Κωνσταντίνο Βασιλικό (1.247)

(...)

ΜΠΑΝΤΕΜΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (4ης Δ. ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ) 14 ψήφους

(κι η κόρη του μιχαλολιάκου.. δεύτερη σε ψήφους. πρέπει να ξανα δει λίγο το θέμα με τη συνβασιλεύουσα ο ηγέτης)

 

από ξεσκεπάστε τα ασπόνδυλα 02/11/2011 2:37 μμ.


Σα πόσα άτραγε παρόμοια καθάρματα βρίσκουν καταφύγιο στη Χρυσή Αυγή για να τους προστατεύει ο Μιχαλολιάκος στις ληστείες και στα πεσίματα παρέχοντάς τους κάλυψη με τους μπάτσους που έχουν στο πλευρό τους.

Εδώ και μέρες βουίζει η Δράμα για τα ανδραγαθήματα του παραπάνω ψυχανώμαλου και ο Μιχαλολιάκος κάνει πως δεν ακούει. Ούτε μια τυπική ανακοίνωση ούτε ένα συγνώμη στους δραμινούς για το πρωτοπαλίκαρό του που κράταγε στο πόδι τη πόλη μας με τα καθημερινά πεσίματά του και τις ληστείες που ένα μικρό μόνο μέρος αναγκάστηκαν να ανακοινώσουν οι μπάτσοι.

Αλήτη παρακρατικέ Μιχαλολιάκο συνέχισε τη μούγγα και έλα στη Δράμα για να φας καλά. Και πολύ σωστά στο προηγούμενο ποστ ξεκαθαρίζεται ότι τα ελάχιστα ασπόνδυλα που ήταν γύρω από τον ανώμαλο ληστή είναι γνωστά και θα στηθούν στη γωνιά όπου εμφανίζονται

Κουφάλες στις τρύπες σας και στη δράμα και παντού.

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License