Πως φθάσαμε στη μεγάλη ανατριχίλα. Η απόφαση για την κοινωνική σφαγή ορκίστηκε σήμερα(χθες

Η δοτή ακροδεξιά κυβέρνηση των τραπεζιτών είναι πολιτικό ιστορικό γεγονός, το καθεστώς «εκτάκτου ανάγκης» πέρασε από τους τηλεοπτικούς δέκτες των εφοπληστών στην κυβέρνηση των ανδρείκελων.

post image

 

To Σύστημα, ως συνολική κυριαρχία της παρασιτικής Αστικής Τάξης, παραχωρεί την εξουσία απευθείας στους παρακρατικούς(αρχικά στους τραπεζίτες), tο τελευταίο καταφύγιο των αλητών της βουλής και του Κεφαλαίου.

Κορυφώθηκαν οι μεθοδεύσεις άνευ του λαού και εναντίων του, από την Ενότητα του Συστήματος…

Όλες οι παρασιτικές κοινοβουλευτικές δυνάμεις(ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ,ΝΔ ,ΚΚΕ,ΣΥΡΙΖΑ) της Αστικής Τάξης αφού ποινικοποίηση την λαϊκή έκφραση-δημοψήφισμα και την απαξίωσαν ως “ψευδοδίλλημα” προχώρησαν ακόμη πιο αντιδραστικά….

Σύστησαν υπό τις διαταγές των τραπεζιτών-εφοπληστών μία νέα εξουσιαστική υπερ δομή ανδρείκελων που απλά δεν θα υπάκουη σε καμία απολύτως έκφραση έστω και την πιο ταπεινή όπως είναι το εκλογικό αποτέλεσμα.

Κυβέρνηση «εθνικής σωτηρίας» με μπόλικο Γύψο, με δοτό πρωθυπουργό αρχιτραπεζίτη, αρχιανδρείκελο και πρώτο μέλημα την κύρωση της συμφωνίας των Βρυξελών που αποφάσισε την χρεωκοπία του λαού και την διάσωση των τραπεζιτών-μετοχών. Ανδρείκελα από όλο το φάσμα της κοινοβουλευτικής αλητείας, ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ –ΛΑΟΣ, αποφασισαν είτε εκωφαντικά είτε σιωπηλά(περιφρουρώντας τους θεσμούς) την εκτέλεση του ελληνικού λαού, άμεσα χωρίς τα προσχήματα των ταπεινών και εξίσου απαξιωμένων δημοκρατικών προθέσεων του Συντάγματος..

Η ανάληψη της εξουσίας από παρακρατικούς(τραπεζίτες και λυπά ανδρείκελα) είναι πολιτική επιλογή της ενότητας του συστήματος (κώματα- εφοπληστες-ΜΜΕ, πρεσβείες, ξένα κέντρα εξουσίας-Ε.Ε κλπ)όπως αυτό εχει εδραιωθεί στην Ελλάδα μεταπολεμικά

Σε ελάχιστες ώρες μετά την αναφορά περί δημοψηφίσματος που θα έπρεπε να ήταν αίτημα της κοινωνίας, προκειμένου να ανακόψουν τις ορδές των ανδρείκελων κατά του λαού, εμφανίστηκε μία μοναδική ενότητα του συστήματος. ΄΄Ολα τα αστικά κώματα ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-ΝΔ-ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ υπήρξαν ένα συμπαγές σώμα εξουσίας που έστω και για λίγες ώρες αναγκάστηκε να αφήσει τις ΔΗΘΕΝ ιδεολογικές αναφορές και να συνταχθούν σε ένα συμπαγές Ταξικό σώμα ενάντια στην κοινωνία… Εκείνες τις ώρες περάσαμε στο καθεστώς «έκτακτης ανάγκης»

Στο κάδρο της περασμένης συμμαχίας χαμογέλασαν όλα τα διεφθαρμένα και διαβρωμένα κώματα της Βουλής ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-ΝΔ-ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ, οι τραπεζίτες, εφοπληστες….. Η εθνική ενότητα θα συρρικνωθεί στα ακροδεξιά μέρη του συστήματος που είναι ικανά να διαπράξουν οποιοδήποτε έγκλημα κατά του λαού. Οι επιλογές ήταν έτοιμες από καιρό, από σήμερα η πολιτική ζωή αλλάζει . Η εξουσία χρίζοντας τα ανδρείκελα δείχνει το δρόμο της αντίστασης πέρα από τους εκλεπτυσμούς των χαζοβιόληδων της αριστεράς, η κοινωνία αν και «μαζεμένη» μπροστά στην κοινωνική σφαγή θα αντιδράσει. Η μαζικότητα της κοινωνικής αντιβίας μπορεί να τους ανατρέψει συνολικά μιας και τους απειλεί συνολικά και να στείλει την απαραίτητη για αυτούς κοινωνική ειρήνη και συστημική ισορροπία στο διάολο…..

Εικόνες:

O σχολιασμός έχει απενεργοποιηθεί.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License