Πάτρα --ΠΟΡΕΙΑ 17Ν,18:00 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ

ΤΗΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ

post image

Την είδαμε τη δημοκρατία τους.

Μια δημοκρατία που ίδρυσε τα ΜΑΤ στη μεταπολίτευση, που επιτίθεται σε κάθε κομμάτι της ζωής μας (εργασία, υγεία, παιδεία κλπ), που ελέγχει τα συνδικάτα και καταστρέφει τη ζωή μας συνολικά. Μια δημοκρατία που, εν μέσω κρίσης, μας καλεί να ενωθούμε εθνικά για να σώσουμε τα αφεντικά μας.

Δεν έχουμε αυταπάτες. Στο πρόσωπο της αστικής δημοκρατίας βλέπουμε την εκμεταλλευσή μας. Στην εθνική ενότητα, την παγίδα να θυσιαστούμε για τουσ δυνάστες μας

Για μας είναι μονόδρομος οι ακηδεμόνευτοι ταξικοί-κοινωνικοί αγώνες από τα κάτω, που θα αμφισβητήσουν αυτό το εξουσιαστικό-εκμεταλλευτικό σύστημα και συγκρουόμενοι μαζί του θα δοκιμάσουν να το ξεπεράσουν μια και καλή.

 

Πορεια 18.00 Παραρτημα

 

Αυτόνομα Σχήματα Παν/μιου και ΤΕΙ

 

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License