νέα πειθαρχική ποινή για τον Ράμι Συριανό

........................................................

Ο σύντροφος πέρασε εκ νέου από εισαγγελέα για πειθαρχικό στις φυλακές της Νιγρίτας-Σερρών, χθες Παρασκευή, λόγω της άρνησής του να βγάλει όλα του τα ρούχα και τα εσώρουχα για να πραγματοποιηθεί σωματικός έλεγχος κατά την είσοδο του στην φυλακή. Η πειθαρχική ποινή που του επιβλήθηκε είναι 10 μέρες στην απομόνωση και η αναγκαστική πραγματοποίηση του ελέγχου...!

Αφού τελείωσε η διαδικάσια με την εισαγγελέα, ο σύντροφος οδηγήθηκε στα κελιά της απομόνωσης.Λίγα λεπτά αργότερα τον επισκέφθηκαν ο αρχιφύλακας μαζί με άλλα δύο τσιράκια του, οι οποίοι στην αρχή προσπαθούσαν να τον πείσουν να ξεγυμνωθεί μπροστά τους και καθώς εισέπραξαν την άρνηση του για ακόμη μία φορά, άρχισαν να τον τραβολογούν μέχρι που του κατέβασαν το παντελόνι και το εσώρουχο!

Μ'αυτές τις ελεεινές τους τακτικές, ο αρχιφύλακας των φυλακών Νιγρίτας, των φυλακών Δομοκού και οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία φυλακής, επιχειρούν με αγωνία να πείσουν για το δήθεν αναπόφευκτο της υπακοής στα βίτσια τους και της υποταγής στη συνθήκη του εγκλεισμού και της απομόνωσης.

Το τείχος της αξιοπρέπειας των αγωνιστών, πάνω στο οποίο -πάντα θα- προσκρούουν, ας ενωθεί με τη δυναμική αλληλεγγύη των εκτός των τειχών αγωνιστών κι ας γίνει η αποφασιστική μάχη για το γκρέμισμα κάθε φυλακής.

 

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΜΟΝΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ

από ένας 20/11/2011 1:50 πμ.


ο αρχιφύλακας στη φυλακή της Νιγρίτας; Γνωρίζετε;

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License