Ο δήμος Αθηναίων μοιράζει χαράτσια με την μορφή κλήσεων

ΝΕΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΑΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΥΠΟ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΚΛΗΣΕΩΝ

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Ο Δήμος Αθηναίων υπό τις διαταγές του πασοκικού δημάρχου Καμίνη, έχει βγάλει 100άδες ρουφιάνους δημοτόμπατσους στο δρόμο να μοιράζουν κλήσεις χωρίς σταματημό. Τους τελευταίους μήνες οι νταβατζήδες του Καμίνι μοιράζουν ΧΑΡΑΤΣΙΑ σε όλες τις σχεδόν τις γειτονιές για να μπορεί ο δήμαρχος να κάνει τις λαμογιές του, ενώ υπάρχουν και φήμες για σχέσεις του Δήμου με ιδιωτικά πάρκινγκ στο κέντρο.

Οι περιοχές που πλήγονται περισσότερο είναι :

Αθήνα - Περιοχή πάνω απο Σταδίου και Σόλωνος
Αθήνα - Ολη η περιοχή γύρω απο το Σύνταγμα
Αθήνα - Ολη η περιοχή γύρω απο τη εκκλησία Αγ. Θεοδώρων και τα γυρω στενά
Αθήνα - Περιοχή Ομόνοιας προς 3η Σεπτεμβρίου


Στις παραπάνω περιοχές που έχουν πέσει στην αντίλήψή μας οι δημοτομπάτσοι μοιράζουν περίπου εως και 200 κλήσεις κάθε μέρα σε κάθε μια εξ αυτών. Μάλιστα οι επισκέψεις των δημοτομπάτσων είναι σχεδόν καθημερινές. Η συχνότητα που έχουμε εντοπίσει είναι μέρα παρα μέρα εδώ και 2 μήνες περίπου. Παλαιότερα κάνανε την εμφάνισή τους πολύ πιο σπάνια.

Μέχρι στιγμής εχουν δημιουργηθεί μικροσυμπλοκές με αγανακτησμένους πολίτες που έχουν επιτεθεί φραστικά στους νταβατζήδες του Δημάρχου. Φαίνεται πως ο Δήμαρχος κος Καμίνης αποφάσισε να μοιράσει ΝΕΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ χρησιμοποιώντας το μηχανισμό των δημοτομπάτσων.

Προσοχή λοιπόν. Να είστε έτοιμοι.

από @#@ 26/11/2011 2:04 μμ.


είναι κυρίως ΔΗΜΑΡ για να μην ξεχνιόμαστε...


Συνεχίζω την ενημέρωση

 

Ψαχνοντας βρήκαμε ότι ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΙΑΟΥΝΑΡΙΟ 2011 ο δήμος αθηναίων μοιρασε 61.000 (ναι καλα βλέπετε), 61.000 κλήσεις. Οι πληροφορία προέρχετε απο δημοσιευμα της Εφημερίδας Ελευθεροτυπίας. Τον παραπάνω αριθμό επιβεβαιώνει ο αντιδήμαρχος κ. Αρβανίτης (σημειωτέον ο εν λόγω κύριος εχει υποστηριχθεί απο τον νεοφιλελεύθερος Στ. Μάνο).

 

Πρόκειτε για μια άγρια εισπρακτική επιδρομή σε βάρος πολιτών. Σημειωνουμε ότι οι χιλιάδες που έχουν δεχθεί κλήσεις είναι εργαζόμενοι που τρέχουν για το μεροκάματο και παρκάρανε για λίγες ώρες το μηχανάκι ή το αυτοκίνητό τους σε κάποιο δρόμο ή παράδρομο με ειδική σήμανση (η οποία υπάρχει σχεδόν παντού πια).

 

Σε διαπληκτισμό που είχαμε με δημοτόμπατσο επί της οδού Αριστείδου, ο ίδιος δήλωσε ότι "προστατεύει τις θέσεις παρκινγκ των δημοτών". Βεβαίως αυτό είναι μέγα ψέμα διότι επι της οδού Αριστείδου (μεταξύ Σοφοκλέους και Ευριπίδου) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ μόνιμος κάτοικος παρα μόνο Υπηρεσίες και πιο συγκεκριμένα. Εκεί βρίσκεται το μεγάλο κτίριο της ΔΕΗ, υπηρεσίες του Ταχ. Ταμιευτηρίου, γραφεία της Τράπεζας Πειραιώς, Δικηγορικά γραφεία και υπηρεσία του Πανεπιστημίου Αθηνων.

 

Αντιλαμβάνεστε ότι έχουν επιδωθεί με θράσος σε μια φοροεισπρακτική πολιτική για να ενισχυθούν τα ιδιωτικά πάρκινγ και οι κομπίνες του Δήμου.

 

Ανεπιβεβαώτες πληροφορίες κάνουν λόγω για στοιχήματα και bonus σε όποιον δημοτομπάτσο φέρει τις περισσότερες κλήσεις. Ο αριθμός που αναφέρθηκε στο 1ο μήνυμα για 200 κλήσεις τη μέρα, είναι μάλλον μικρός μπροστα στα στοιχεία που παρέθεσε η Ελευθεροτυπία, - 61.000 κλήσεις μόνο σε ένα μήνα.

 

 

από Fu Manchu 26/11/2011 4:24 μμ.


Προς τον αποπάνω: ΔΗΜΑΡ και ΠΑΣΟΚ είναι το ίδιο ουσιαστικά, διότι οι θέσεις της αριστερής πρωτοβουλίας εντός του ΠΑΣΟΚ με αυτές της ΔΗΜΑΡ ταυτίζονται σχεδόν απόλυτα.

 

Έλα μωρέ, τα έχουμε ξαναδεί αυτά με τον Φάουστο Μπερτινότι και τον Μάσιμο Ντ' Αλέμα στην Ιταλία. Αυτά τα θλιβερά αριστεροειδή, παρά τις κόκκινες επικλήσεις τους, είναι ό,τι πιο μεταλλαγμένο μετά την ντομάτα (κι αυτή κόκκινη είναι άλλωστε). Μην ξεχνάμε ότι η διατήρηση της σταθερότητας που αναζητεί το ΠΑΣΟΚ μπορεί (όπως στις εκλογές τοπικής αυτοδιοίκησης) να βρει συμμάχους στα αριστερά, όπως η ΔΗΜΑΡ και τα λοιπά καρναβάλια, ή στα δεξιά, όπως τώρα, με τη γελοία λαϊκάντζα...

από κέντρο 26/11/2011 8:21 μμ.


Η χρέωση για στάθμευση επί πληρωμή είναι παράνομη, επειδή στα (ήδη υπερβολικά ακριβά) τέλη κυκλοφορίας , εμπεριέχονται και τα τέλη στάθμευσης. Κάπως όμως πρέπει να βγάλουν και το δώρο των Χριστουγέννων οι δημοτόμπατσοι, οπότε κάθε χρόνο πριν τις γιορτές μοιράζουν κλήσεις.

...

από sP 27/11/2011 11:06 πμ.


Eνοειται οτι ειναι εισπρακτικοι οι λογοι του μαλάκα Δημαρχου αλλα καιρος ειναι ο ΕΛληνας να καταλαβει οτι δεν μπορει να βαζει το αυτοκινητο οπου γουσταρει.ΕΙδικα στο κεντρο που γινεται της πουτανας.Υπαρχουν και τα μεσα.

από revolution 28/11/2011 10:24 πμ.


 

Πρόκειτε για καθαρό χαράτσι.

 

Μερικοί εδω μέσα αρχίσανε κάτι παιδιαρίσματα λέγοντας "πάρε το ποδήλατο" και άλλα τέτοια του νηπιαγωγείου. Μακάρι να είχαμε καλά ΜΜΜ και ποδήλατα αλλά αυτό ΔΕΝ γίνεται. Μην κοιτάτε τον μικρόκοσμό σας των 16-17-22 ετών. Ο 50άρης να έρθει απο τα Μελίσια, τη Δραπετσόνα ή το Περιστέρι με το ποδήλατο ? Τα θέλετε και τα λέτε αυτά ή είστε πράγματι στο δημοτικό ακόμα ?

 

Ο Δήμος γνωρίζει ότι υπάρχει ΤΕΡΑΣΤΙΟ πρόβλημα στο κέντρο. Γνωρίζει επίσης ότι υπάρχουν εκατοντάδες Υπηρεσίες και χώροι εργασίας. ΣΚΟΠΙΜΩΣ δεν έχει κάνει τίποτα γιατί οι 800.000 κλήσεις που δίνει κάθε χρόνο, αν πληρωθούν έστω και οι μισές είναι καλή μπάζα με μηδενικό κόστος. Το μοναδικό του κόστος είναι ο σκατοδημοτομπάτσος, ο νταβατζής δηλαδή, ο οποίος όσες περισσότερες κλήσεις μοιράζει τόσο καλύτερο μπονους θα πάρει. Δηλαδή είναι ένας μισθοφόρος που δουλεέυει για το χρήμα και όχι για την πόλη, αφού το πρόβλημα ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΕ με τις  κλήσεις.

 

Πράγματι μπορεί να έχουν υπάρξει περιστατικά όπου εμποδίστηκαν διαβάσεις πεζών κλπ. ΜΗΝ ΧΑΡΩΝΕΤΕ. Αυτό είναι το άλλοθι που ζητάνε για να μοιράσουν ΧΑΡΑΤΣΙΑ.  Οπως σωστά είπε κάποιος στις 800.000 κλήσεις ζήτημα οι 1000 να αφορούν τέτοια περιστατικά.

 

Οπου δείτε δημοτικο γουρούνι σπάστε του το μηχάνημα που μοιράζει κλήσεις. Θα του στοιχίσει ψυχολογικά πολύ περισσότερο από το να φάει καμιά ψιλή. Διότι ο μισθοφόρος θα χάσει το όπλο με το οποίο βγάζει χρήματα σε βάρος των χιλιάδων εργαζόμενων που τρέχουν όλη μέρα για το μεροκάματο στο κέντρο.

 

από @ 28/11/2011 11:30 πμ.


"Πράγματι μπορεί να έχουν υπάρξει περιστατικά όπου εμποδίστηκαν διαβάσεις πεζών κλπ. "

Ρε φίλε πλάκα μας κάνεις? Η ζεις σε άλλη πόλη?

 

Για να ανταποκρινεται στην πραγματικότητα η πρόταση που έγραψες θα πρέπει να την αλλάξεις στο "Πράγματι μπορεί να έχουν υπάρξει περιστατικά όπου ΔΕΝ εμποδίστηκαν διαβάσεις πεζών απο παρκαρισμένα αυτοκινητα αλλα το 90% παρκάρει όπου βρει αδιαφορώντας πλήρως για πεζούς και αμεα".

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License