Αππαλοτρίωση σήμερα το μεσημέρι γύρω στις μια από το super market Σκλαβενίτης της Χαρ. Τρικούπη από ομάδα ατόμων και μοίρασμα αγαθών στη λαϊκή της Καλιδρομίου.

από Α 27/11/2011 12:07 μμ.


post image

 

Το Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2011, συντρόφισσες-σύντροφοι απαλλοτριώσαμε super market της αλυσίδας Σκλαβενίτη στη Χ. Τρικούπη.

Απαλλοτριώθηκαν είδη βασικής ανάγκης και τρόφιμα τα οποία μοιράστηκαν στη λαϊκή της Καλλιδρομίου, με τους περισσότερους παρευρισκόμενους να αντιδρούν θετικά με τη δράση και να παίρνουν προϊόντα από τα καλάθια.

Η μόνη αρνητική αντίδραση ήταν υπαλλήλου του Σκλαβενίτη η οποία κατά την αποχώρησή μας φώναζε «ντροπή σας» (Ντροπή, υπάλληλε, και κάθε υπάλληλε, είναι αυτή που θα έπρεπε να αισθάνονται οι κεφαλαιοκράτες αφεντικά που πλουτίζουν και ζουν το «όνειρό τους» εις βάρος ανθρώπων που ζουν καθημερινά τον εφιάλτη της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο).

 

ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ ΤΟΥΣ EINAI ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ

ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΠΑΝΤΟΥ

 

Συντρόφισσες-σύντροφοι

Εικόνες:

από @ντισταση 28/11/2011 7:28 πμ.


Ετσι μπραβο συντροφοι !αυτη ειναι απαλλοτριωση ,γιατι τωρα τελευταια στα εξαρχεια καποιοι ληστευαν μικρομαγαζα και οι κατοικοι το χρεωναν στον χωρο!απο οτι ακουσα ειχε καλες αντιδρασεις απο τον κοσμο!!ΜΠΡΑΒΟ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License