Για τη δίκη της Χαλκίδας

Έλεύθεροι οι κατηγορούμενοι για τη ληστεία των Ψαχνών!

Αθωωτική η απόφαση για τους συντρόφους!

Η επέλαση της θεσμικής τους τρομοκρατίας βρήκε επιτέλους ανάχωμα.Το παράλογο που συλλήβδην μάς επιβάλλουν ως καθημερινή πραγματικότητα, συγκρούστηκε γι άλλη μια φορά με τη λογική, και αυτή τη φορά φοβήθηκε να ξεγυμνωθεί κι άλλο, με την ενδεχόμενη υιοθέτηση μιας ακραιφνώς αδικαιολόγητης καταδίκης.

Η δικαστική εξουσία δεν υποβοηθήθηκε αρκετά από τη συμμαχική δύναμη καταστολής -η καθοδήγηση των μπάτσων στις προκατασκευασμένες καταθέσεις των μαρτύρων ήταν τουλάχιστον γελοία -, ώστε να καταλήξει  ανεπιφύλακτα στην πολυπόθητη γι'αυτήν καταδίκη.

Το σύστημά σας κλονίζεται, οι θεσμοί σας σαπίζουν.

Η νίκη ανήκει σε όλους τους διωκόμενους αγωνιστές.  

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License