ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Εκδήλωση, ενημέρωση εν όψει της 2ης δίκης της υπόθεσης Χαλανδρίου

post image

Στις 14/12/2011 τα μέλη της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς Μιχάλης και Γιώργος Νικολόπουλος, Χρήστος Τσάκαλος και Δαμιανός Μπολάνο δικάζονται για την «υπόθεση Χαλανδρίου».

Θα δικαστούν μέσα στην ειδική αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού από ένα έκτακτο στρατοδικείο του οποίου οι πολιτικοί προϊστάμενοι έχουν σαφείς -όπως φάνηκε και από την 1η δίκη- προθέσεις: να χτυπήσουν και εξοντώσουν όσους αγωνίζονται.

Την προηγούμενη της δίκης θα γίνει εκδήλωση-ενημέρωση στο ΕΜΠ με ανοιχτή ακρόαση με τους φυλακισμένους αγωνιστές. Θα γίνει επίσης ενημέρωση από άτομο εκ των 22 συγγενών που παρέμειναν στις φυλακές κατά την χθεσινοβραδινή στάση των φυλακισμένων.
 

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011, 18:00
Πολυτεχνείο, αίθουσα Γκίνη
 

 

Συνέλευση αλληλεγγύης στους φυλακισμένους και διωκόμενους αγωνιστές.
 

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License