Φασιστική επίθεση στην Μαρίνα Ζέας(Πειραιάς)

Ομάδα περίπου δέκα φασιστών ξυλοκοπεί όποιον μετανάστη περνάει από μπροστά τους.

Αυτή τη στιγμή στη Μαρίνα Ζέας στον Πειραιά,όπου εκεί κοντά βρίσκεται το ναυτοδικείο όπου δικάζονται οι ΟΥΚαδες που φώναζαν ρατσιστικά συνθήματα στην περσινή παρέλαση, είναι μαζεμένη μια ομάδα περίπου 10 φασιστών οι οποίοι ξυλοκοπούν όποιον μετανάστη βρεθεί στον δρόμο τους.Σε μια επίθεση η οποία έγινε έξω από τα φλοκαφέ κάποιοι άνθρωποι προσπάθησαν να αντιδράσουν,αλλά δέχτηκαν τον προπυλακισμό από τους φασίστες.Εννοείται ότι οι φασίστες χρησιμοποιούν την δικαιολογία ότι οι μετανάστες χτύπησαν μια κοπέλα και γι αυτό τους επιτέθηκαν.

από ψαράς 16/12/2011 4 μμ.


Τον τελευταίο χρόνο στην Μαρίνα Ζέας μαζεύονται φασίστες πιτσιρικάδες. Αυτό που έκαναν το"πεσιμο" 'ηταν μεγαλύτεροι ή μαλακιστήρια πιτσιρικάδες; Πάντως στο κέντρο του Πειραιά υπήρχαν το μεσημέρι 2 διμοιρίες μπλε πράγμα ασυνήθιστο για τα δεδομένα της περιοχής και μαλλόν με αφορμή το περιστατικό που λέει από πάνω.

zea

από skylaros 16/12/2011 5:08 μμ.


 

Εφτά-οκτώ περίπου φασίστες ακολούθησαν δύο μικροκαμωμένους μετανάστες νεαρής ηλικίας οι οποίοι ήταν και στα πρόθυρα της εξαθλίωσης, τους φώναζαν να ηρεμήσουν και όταν τους πλησίασαν άρχισαν να τους χτυπάνε με μανία στο κεφάλι. Κόσμος από το μαγαζί “φλοκαφέ” βγήκε και προσπάθησε να πάρει από τα βρωμόχερα τους, τους μετανάστες οι οποίοι έδειχνα να μη καταλαβαίνουν τι γίνεται και γιατί τους χτυπάνε. Οι φασίστες ηλικίας είκοσι με εικοσιπέντε περίπου χρονών (εκτός από μια φασίστρια νεαρής ηλικίας) έλεγαν την κλασσική καραμέλα του “χτύπησαν μια κοπέλα” και “χτυπάνε Έλληνες”. Τελικά ο κόσμος άρχισε να σπρώχνεται με τους φασίστες έφτιαξε ένα τοίχος γύρο από τους μετανάστες και οι γραφικοί νοσταλγοί του Χίτλερ έφυγαν και μαζεύτηκαν μαζί με άλλους στη στάση λεωφορείου για μερικά λεπτά.

 

Ps1: δε θα ξεχάσω ποτέ το βλέμμα του μετανάστη.

 

ps2: Τι θα γίνει με τους φασίστες στον Πειραιά?

 

ps3: καράφλα με την μπαλακλάβα στη μούρη κάπου θα σε πετύχω τα δύό μας...

από πλατς-πλουτς 16/12/2011 7:25 μμ.


Σύμφωνα με κάποια καθεστωτικά τ' ασπόνδυλα δημιούργησαν "ένταση" στο ναυτοδικείο Πειραιά με τον συνήγορο της πολιτικής αγωγής και κλήθηκαν ΜΑΤ για να επιβάλουν την τάξη. Το πόσο δημοφίλεις δεν είναι και ας κομπάζουν το αντίθετο φαίνεται από την αποφασιστική παρέμβαση των θαμόνων μιας κυριλέ  καφετέριας της Ζέας όπως όλες εκεί γύρω. Περιμέναν χειροκροτήματα και βρήκαν κράξιμο.

ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ Η' ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΡΕΤΕ ΜΕ ΜΥΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΑΙ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License