Ευτυχώς η κατάθλιψη δεν εμπόδισε την κυρία Σκορδέλλη να βρίσκεται στο Ναυτοδικείο

Ναυτοδικείο 16/12

Ευτυχώς η κατάθλιψη και οι εμμονές δεν εμπόδιασαν την κυρία Σκορδέλλη να βρίσκεται στο Ναυτοδικείο.

50 συμπαραστάτες ανάμεσά τους και η Θέμις Σκορδέλλη βρέθηκαν στις 16/12 στο Ναυτοδικείο Πειραιά.Ο ένας δικηγόρος της υπεράσπισης ο Πυλιώτης μοίρασε 3-4 μυνήσεις για να ανακαλέσει στα γρηγορα την μία ενώ απαίτησε την σύλληψη μάρτυρα κατηγορίας για να λάβει την ειρωνική απάντηση άλλης δικηγόρου της υπεράσπισης 'εγώ προτείνω να εκτελεστεί'.Οι κατηγορούμενοι μέσω δικηγόρων, δήλωσαν πως δεν φώναξαν τα συνθήματα τα οποία όπως παραδέχτηκαν είναι ρατσιστικά και απαράδεκτα ενώ ένας μάρτυρας που υπηρετεί στα ΟΥΚ δήλωσε πως τα ΟΥΚ έχουν αντιρατσιστική ιστορία αφού σώζουν μετανάστες και δεν είναι δυνατόν να φώναξαν τέτοια συνθήματα.Έγιναν λεκτικές και φυσικές επιθέσεις με αποκορύφωμα έναν παριστάμενο που ανήκε στο ΛΑΟΣ, ο οποίος στη διάρκεια της δίκης απειλούσε τον δικηγόρο και όταν η έδρα είπε να αποπεμφθεί από την αίθουσα εκείνος έτρεξε για να του επιτεθεί.Η δίκη συνεχίζεται στις 20/12.

από % 18/12/2011 9:03 μμ.


κυρια;

από για όσους τυχόν δε γνωρίζουν 19/12/2011 2:13 πμ.ο τυπος που χτυπησε τον δικηγόρο στο Ναυτοδικείο και πρωτοστάτησε στην επίθεση κατά μεταναστών μικροπωλητών στην Ερμού Πέρυσι

 

Κοκκινόπουλος

από ενας 19/12/2011 3:18 μμ.


ο πυλιωτης ειναι γνωστος ακροδεξιος τηλεμαιντανος που μεταξυ αλλων ειχε φαει πολλα εκατομυρια απο το ιονιδειο πειραματικο γυμνασιο ως μέλος της σχολικής επιτροπης.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License