Ανακοίνωση των μελών της ΣΠΦ για την κλήτευσή τους στο Εφετείο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Σ.Π.Φ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΗΤΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΗΤΕΥΣΗ ΤΟΥΣ  ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ.

 

 

«Είμαι άθεος γιατί δεν πιστεύω σε κανέναν Θεό,

Είμαι αναρχικός γιατί δεν πιστεύω σε καμία εξουσία

Είμαι «εγκληματίας» γιατί δεν πιστεύω σε κανένα νόμο

Και προσθέτω είμαι Εγώ γιατί δεν είμαι εσύ, ούτε κανένας άλλος

Και δε θέλω να ξεφύγω από το «δικό μου εγώ»  (…)

Περπάτα αργά ή γρήγορα

Όμως περπάτα…

Σκέψου με φωνή χαμηλή ή δυνατή

Όμως σκέψου…

Πνοή είναι η ζωή

Κι όποιος δεν αυτόπροσδιορίζεται

Ούτε σπέρνει,

Ούτε θερίζει,

Ούτε χαίρεται,

Ούτε απολαμβάνει τη ζωή.

Περπάτα! Σκέψου!»

(Απόσπασμα από το αυτοβιογραφικό βιβλίο “ Diario e ideario de un delincuente”  του αδελφού μας Γκαμπριέλ Πόμπο ντα Σίλβα, που μεταφράζεται από τη Σ.Π.Φ. και θα κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις Μαύρη Διεθνής).

 

Σήμερα 4  Ιανουαρίου καλούμαστε να παραστούμε  στην αυτοπρόσωπη παρουσία στο εφετείο,  σε σχέση με τις κατηγορίες που μας αποδίδονται.

Κατ’ αρχάς όλοι εμείς  που συμμετέχουμε στην Αναρχική Επαναστατική Οργάνωση Συνωμοσία Πυρήνων  της Φωτιάς, δηλώνουμε πως θεωρούμε τους εαυτούς μας όχι απλά φυλακισμένους, αλλά αιχμαλώτους πολέμου. Ενός πολέμου που κηρύξαμε ενάντια στο κράτος και στην εξουσία με σκοπό την καταστροφή τους.

Οι δεκάδες κατηγορίες που μας αποδίδουν σε σχέση με τις επιθέσεις μας ενάντια στις δομές  του συστήματος, αποτελούν περίτρανη απόδειξη ότι σταθήκαμε συνεπείς  στον πόλεμο αυτό. Τόσο η φυλάκισή μας, όσο και οι διώξεις μας είναι αντίποινα της εξουσίας γι’ αυτές τις επιλογές μας.

Γι’ αυτό αντιλαμβανόμαστε το ρόλο των εισαγγελέων, των δικαστών και των ανακριτών, ως στρατοδικών του εχθρού με τους οποίους η σχέση μας δεν μπορεί παρά να είναι πολεμική. Σ’ αυτόν τον πόλεμο κι εφ’ όσον είμαστε ακόμα αιχμάλωτοι, δίνουμε σε μας το πλεονέκτημα να διαλέγουμε τις μάχες που θα εμφανιστούμε κι αυτές που θα ακυρώσουμε μέσα από την άρνηση της συμμετοχής μας.

Ας μη μας περιμένουν λοιπόν μάταια οι διώκτες μας σ’ αυτό το στημένο ραντεβού στις 4 Γενάρη, παρά μόνο για να τους καταθέσουμε την παρούσα ανακοίνωση και το μίσος μας.

Γι’ αυτό άλλωστε έχουμε γράψει παλιότερα πως προτιμάμε το αιφνιδιαστικό «πλησίασμα» των αντιπάλων μας σε χρόνο ανύποπτο για να εκφράσουμε έμπρακτα τις προθέσεις μας για τη δικαιοσύνη σας, όπως είχε πράξει στο παρελθόν η οργάνωσή μας ανατινάζοντας τα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης, το πρωτοδικείο Αθηνών και πυρπολώντας  σπίτια δικαστών.

Κι ας μη φανταστεί κανείς ότι η ιστορία της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς τελείωσε και τώρα θα περιοριστεί μόνο στη συγγραφή κειμένων.

Παραμένουμε αμετανόητοι κι αν η πρόσφατη απόπειρα απόδρασής μας  πετύχαινε, να είναι σίγουροι οι διώκτες μας ότι οι «όροι» του διαλόγου μας θα ήταν οπλισμένοι κι έτοιμοι να τους συναντήσουν σε δικά μας ραντεβού μαζί τους.

Έτσι ακόμα και τώρα δεν γνωρίζουμε τι σημαίνει «ανακωχή» και ούτε θα το μάθουμε ποτέ.

Στηρίζουμε τη διεθνή συνεργασία αναρχικών της πράξης με το όνομα Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία (F.A.I.)-Διεθνές Επαναστατικό Μέτωπο (I.R.F.)

Οι συνεχιζόμενες επιθέσεις των συντρόφων μας σε διεθνές επίπεδο και η εμφάνιση νέων Συνωμοσιών  Πυρήνων της Φωτιάς  στο Μεξικό και στη Ρωσία είναι η καλύτερη απάντηση στη διαπίστωση ότι:

 ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ…

ΟΛΑ   ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ

 

Τα φυλακισμένα μέλη της Σ.Π.Φ./F.A.I.

ΓΙΑ  ΠΑΝΤΑ  ΣΤΗ  ΜΑΧΗ…

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License