Ενημέρωση από συγκέντρωση για την περιφρούρηση της Χαλυβουργίας του Βόλου

Συγκέντρωση για την περιφρούρηση της Χαλυβουργίας του Βόλου εν όψει της απεργίας του σωματείου μετάλλου "Μήτσος Παπαρήγας"

post image

Στη συγκέντρωση για συντονισμένη κίνηση περιφρούρησης της Χαλυβουργίας του Βόλου εν όψει της απεργίας του σωματείου μετάλλου "Μήτσος Παπαρήγας" πρευρέθηκαν χαλυβουργοί από τον Ασπρόπυργο, κόσμος του α/α χώρου, αριστεροί και μέλη του παμε από βόλο κ άλλες πόλεις. Οι εργάτες της χαλυβουργίας βόλου είχαν σταθεί μπροστά από την είσοδο του εργοστασίου με πανό που έλεγε "εμείς αποφασίζουμε για εμάς" συνεχίζοντας την υπονόμευση της απεργίας των συναδέλφων τους στον Ασπρόπυργο και εμποδίζοντας τον αποκλεισμό του εργοστασίου με τη βοήθεια της αστυνομίας. Οι εργάτες του Ασπρόπυργου είχαν πανό "νίκη στον αγώνα των χαλυβουργών" ενώ το πανό α/α έγραφε "χαλυβουργοί βόλου σηκώστε κεφάλι". Φωνάχθηκαν συνθήματα, μεταξύ των οποίων είχαν αναφορά στον Μελέτη Χατζέλα  (πέθανε στα κάτεργα της χαλυβουργίας τον Αύγουστο του 2006

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=557901

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=881908        )

 

 

Εικόνες:

από ενας 17/01/2012 6:09 μμ.


απο τις 3 το πρωι το επιχειρησιακο σωματειο παρεα με μια διμοιρια των ματ φυλαγανε την πορτα του εργοστασιου για να "βοηθησουν" να μπουν οι απεργοσπαστες. ειχε αναρτηθει κ πανο "κατω η χουντα του ΠΑΜΕ" στις 4 περιπου εμφανιστηκε το ΠΑΜΕ με 200 ατομα περιφρουρηση μαζι με το σωματειο μεταλλου για να βοηθησουν αυτους που θελανε να απεργησουν.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License