Συγκέντρωση στον εργολάβο της ΔΕΗ "ΕΝΤΕΧΝΟΣ ΑΕ" στο Μαρούσι για το χαράτσι

προσυγκέντρωση 7:30 το πρωί στο Δημαρχείο Χολαργού

post image

.....

Εικόνες:

από ΕΝΤΕΧΝΟΣ Α.Ε. 25/01/2012 7:03 μμ.


 ΕΝΤΕΧΝΟΣ Α.Ε.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η εταιρεία μας πληροφορήθηκε προ ημερών από συγκεκριμένη ιστοσελίδα με διεύθυνση http://athens.indymedia.org ότι προγραμματίζονται συγκεντρώσεις πολιτών στα γραφεία μας στο Μαρούσι Αττικής, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την διακοπή της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος λόγω μη καταβολής του Ειδικού Τέλους στις δομημένες επιφάνειες.

Με την παρούσα γνωρίζουμε σε κάθε ενδιαφερόμενο ότι η εταιρεία μας όχι μόνο δεν έχει αναλάβει την διακοπή ηλεκτροδότησης των ακινήτων αλλά έχει ήδη αρνηθεί οποιαδήποτε συνδρομή προς τη ΔΕΗ Α.Ε.

 Για την εταιρεία

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΑΓΓΕΛΟΥ

από J43K 25/01/2012 7:18 μμ.


1. καλύτερα να χρησιμοποιείτε τη διεύθυνση https://athens.indymedia.org για λόγους ασφαλείας.

2. θα ήταν χρήσιμο να αναρτήσετε την ανακοίνωσή σας στην ιστοσελίδα σας, ώστε να αποφευχθεί τυχόν προσπάθεια κακόβουλων για να παραπληροφορήσουν.

3. Θα ήταν ενδιαφέρον να διαβάζαμε τη γνώμη σας για το καυτό θέμα της ηλεκτρικής ενέργειας. Όπως βλέπετε, το μέσο είναι ανοιχτό και μπορείτε να αρθρογραφήσετε σχετικά, λαμβάνοντας υπόψη την πολιτική δημοσίευσης.

από Ανοιχτή λαϊκή συνέλευση Χολαργού Παπάγου 25/01/2012 9:07 μμ.


Σύμφωνα με αυτή την πληροφορία (http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1371735) την οποία επιβεβαιώσαμε η αυριανή παρέμβαση ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ. Βρισκόμαστε στη διαδικασία επαφής με όποια συνέλευση και σχήμα έχει καλέσει.

Ανοιχτή λαϊκή συνέλευση Χολαργού Παπάγου


1 διμοιρία των ΜΑΤ και ασφαλίτες που σταματάγαν κόσμο μαζεύτηκαν εξω από την εταιρεία που θα γινόταν οι παρέμβαση!

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License