Δικαστήρια Χαλκιδας - Για 8/3/2007 Αθώοι όλοι

8/3/2007

Ομόφωνη αθώωση για τους συντρόφους/συναγωνιστές στο κακουργιοδικείο Χαλκίδας, για τα γεγονότα της 8ης Μάρτη 2007 (ημέρα ψήφισης του ν/π της Γιαννάκου) 7-0


Με ομόφωνη απόφασή του το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Χαλκίδας έκρινε αθώους όλους τους κατηγορούμενους για όλα τα αδικήματα. Αλλη μια σκευωρία των μπάτσων κατέρρευσε.

Αυτή τη στιγμή το δικαστήριο (μόνο οι τακτικοί δικαστές) συσκέπτεται για ν' αποφανθεί επί του αιτήματος του Βασίλη Στεργίου να αποζημιωθεί για την εξάμηνη προφυλάκισή του.

@

από @ 27/01/2012 5 μμ.


 

ΑΝΤΕ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. 

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ ΚΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ...

[Εντυπωμένα πολύ καλά στη μνήμη μας οι συμπεριφορές των ματάδων μάρτυρων κατηγορίας, μέσα και έξω από την αίθουσα του μικρού κτιριακού συγκροτήματος των δικαστηρίων Χαλκίδας. Οι καταθέσεις τους γεμάτες με ψέμματα και υποκρισία. Θυμάμαι χαρακτηριστικά μία φράση ενός ματά στο χώρο όπου περίμεναν για να μπουν στην αίθουσα. Κάποιος από αυτούς είπε:"πάμε τώρα για το θέατρο"! με χαιρέκακα γέλια αναμεταξύ τους! Μετά από λίγο μπαίνει μέσα και καταθέτει τα ψέμματά του και άλλες λέξεις δεν ήξερε να πει εκτός από:"δεν θυμάμαι....εεε...δεν θυμάμαι"! Περιεκτικότατα αυτά που έλεγε! 

Τέλος πάντων. Μπράβο σε όσο κόσμο, φοιτητές και μη,που ασχολήθηκαν με μία υπόθεση παλιότερη, συγκεκριμένα στους αγώνες με αφορμή το άρθρο 16 για τα πανεπιστήμια]. 

...ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΧΟΡΟ

 


τελικά τι εγινε με τον Στεργίου και το αιτημα αποζημιωσης που υπεβαλε;

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License