Πορεία ενάντια στο καθεστώς έκτακτης ανάγκης που μας επιβάλουν οι καπιταλιστές. Συλλογικότητες,στέκια,καταλήψεις, αναρχικές-οι.

SME

από χειρονάκτης 05/02/2012 4:58 πμ.


Το βίντεο είναι μπλοκαρισμένο σε servers ορισμένων χωρών από τη SMA (Sony Music Entertainment). Καλοσωρίστε την ACTA σε (έμμεση προς το παρόν) λογοκρισία της αναρχικής πορείας επειδή η sony έχει τα δικαιώματα του μουσικού κομματιού που ακούγεται. Από δω και πέρα μόνο DIY μουσικές στα κινηματικά video.

...

από nih. 05/02/2012 10:23 πμ.


Μήπως μπορεί να ανέβει το βίντεο χωρίς μουσική για να ακούγονται και τα συνθήματα;

από αφτιάς 05/02/2012 11:24 πμ.


σύντροφοι, το βίντεο δεν χρειάζεται μουσική επένδυση. Τα συνθήματα αποτελούν το καλύτερο ηχητικο και είναι και μέρους της ουσίας αυτού που παρουσιάζεται. Ας ανέβει το βίντεο με το αρχικό ήχο (παρεπιμπτώντως, σκατά στην SMA και την ACTA)

από αντι-γκρίνιας 05/02/2012 11:57 πμ.


Μπράβο στο σύντροφο για την επιμέλεια του video. Απαυγάζει την ενέργεια της πορείας.

 

από ινδιανος 05/02/2012 3:13 μμ.


post image

....

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License