Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στο σπίτι του Παπούλια

ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΥΘΥΝΗΣ

Το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου, στις 20.00 το βράδυ, 60 αλληλέγγυοι-αλληλέγγυες επιτέθηκαν στην προσωπική φρουρά, στο φυλάκιο και σε υπηρεσιακά οχήματα, στο σπίτι του προέδρου της δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια. Η προσωπική φρουρά του Παπούλια τράπηκε σε φυγή και στο σημείο πετάχτηκαν τρικάκια αλληλεγγύης στην αναρχική Στέλλα Αντωνίου και στους αναρχικούς Σακκά, Καραγιαννίδη, Μητρούσια.


Οι αλληλέγγυοι αποχώρησαν περπατώντας συντεταγμένα από το σημείο, το οποίο βρίσκεται κοντά στη γαδά. Λίγα λεπτά αργότερα εμφανίστηκε ομάδα δέλτα, η οποία έκανε χρήση κρότου-λάμψης στη προσπάθειά της να προσεγγίσει τους αλληλέγγυους, χωρίς επιτυχία.

 

Η χθεσινή δράση έγινε σε ένδειξη αλληλεγγύης στην Στέλλα Αντωνίου και στους υπόλοιπους συντρόφους που κατηγορούνται για την ίδια υπόθεση, ως μια πρώτη απάντηση στην απόρριψη της αίτησης αποφυλάκισης της συντρόφισσας.

Οι δράσεις θα συνεχιστούν όσπου να αποφυλακιστεί η Στέλλα Αντωνίου.

 

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΡΧΙΚΗΣ ΣΤΕΛΛΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΣΑΚΚΑ, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗ, ΜΗΤΡΟΥΣΙΑ

 

Αναρχικοί-αναρχικές

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License