Υπάρχουν επιβεβαιωμένες πληροφορίες ότι γίνονται προληπτικές προσαγωγές αγωνιστών τους οποίους περίμεναν αφαλίτες έξω από τα σπίτια τους. Οι προσαχθεντες έχουν μεταφερθεί στη ΓΑΔΑ. Ο αριθμός τους δεν είναι γνωστός και οι προσαγωγές κατα πάσα πιθανότητα συνεχίζονται.


όντως ισχύει! σύντροφος μας κάλεσε και μας ενημέρωσε ότι τον περίμεναν κάτω από το σπίτι του. Έχουν συλλάβει την κοπέλλα του και τον εκβιάζουν πως αν δεν κατέβει από το σπίτι του να τον συλλάβουν, δεν την αφήνουν ελεύθερη.


Μετά από επικοινωνία με δικηγόρους ενημερωθήκαμε ότι οι προληπτικές προσαγωγές είναι πάρα πολλές και πιθανολογούμε ότι θα αφεθούν όλοι, προφανώς πολύ αργότερα.

Αυτό όμως δεν σημαίνει τίποτε γιατί εδώ πια μιλάμε για τακτικές που εφαρμόζουν μόνο ολοκληρωτικά καθεστώτα. Εκτός από το ότι είναι παράνομες και αντισυνταγματικές αφού κανείς από τους ανθρώπους που βρίσκονται σήμερα στην ΓΑΔΑ δεν έχει διαπράξει κανένα αδίκημα για να ευσταθεί οποιαδήποτε κατηγορία σε βάρος τους, οι κινήσεις αυτές αποτελούν μια αποδεδειγμένη τακτική που και στο παρελθόν έχει καταγγελθεί και από το Indymedia, αυτή των παρακολουθήσεων.

Αποτελούν στοχοποίηση  των κοινωνικών αγωνιστών ακόμα και διαφορετικών πολιτικών τάσεων. Πώς τολμάνε να μπαίνουν στα σπίτια ανθρώπων και να τους σέρνουν στην ασφάλεια. Αυτό αποδεικνύει ξεκάθαρα ότι όχι μόνο γίνονται παρακολουθήσεις αλλά διατηρούνται και φάκελοι για τον καθένα από μας, γιατί πώς αλλιώς θα έφταναν οι μπάτσοι και οι ασφαλίτες έξω από τα σπίτια όσων κρατούνται αυτή την ώρα στην ΓΑΔΑ.

Την επίθεση που δεχόμαστε προσπαθούν να την υποστηρίξουν με την όξυνση της καταστολής, αλλά αυτό δεν πρέπει να το αφήσουμε έτσι. Την απάντηση να τη δώσουμε με ότι μέσο διαθέτουμε!

 

ΝΑ ΑΦΕΘΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΜΕΣΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΣΑΧΘΕΝΤΕΣ!


ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΞΥΝΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ
ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΟΞΥΝΣΗ ΤΟΥ ΤΑΞΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ!


ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!

 


αλλά, δεν γνωρίζουμε πότε ούτε τι συνθήκες θα επικρατούν μέχρι το βραδυ... Τους προσαχθέντες αγωνιστές δεν τους πήραν για να περσουν το απόγευμά τους στη ΓΑΔΑ αλλά για να τους εξουδετερώσουν και να τους κρατούν ως ΟΜΗΡΟΥΣ. Να πουμε επίσης πως όταν μας περιμένουν να κατέβουμε για να μας πιάσουν στις πόρτες των σπιτιών μας θέλουν να τρομοκρατήσουν και τις οικογενειές μας.

ΟΛΟΙ ΚΑΤΩ! Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ! ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!

από από τηλέφωνο 12/02/2012 4:06 μμ.Από τηλεφωνική επικοινωνία,  ασφαλίτες κάνουν παρέλαση κάτω από το σπίτι συντρόφισσας στην Κυψέλη από το πρωί σήμερα, αναμένοντας προφανώς την ίδια και τον σύντροφό της να κατέβουν για να πάνε στην πορεία. Το σκηνικό είναι τουλάχιστον γελοίο, με δήθεν αδιάφορους περαστικούς, ζευγαράκια, μεσήλικες και διάφορες άλλες σκατόφατσες να παρελαύνουν ανά 5λεπτο, ενώ ασφαλίτικα είναι παρκαρισμένα στις γύρω γωνίες.

Η παρουσία των σκυλιών της εξουσίας εξώ από σπίτια συντρόφων και ακόμα χειρότερα οι "προληπτικές" προσαγωγές του χουντικού καθεστώτος όχι απλά δεν φοβίζουν τους αγωνιστές, τους εξοργίζουν.

ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ.

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ

ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ

ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License