Μεταμεσονύχτια αυθόρμητη πορεία στο Αιγάλεω από το “Σινιάλο”

από το σάιτ της κατάληψης Σινιάλο: http://sinialo.espiv.net

[Δευτέρα 13 Φλεβάρη 1πμ]

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις το απόγευμα της Κυριακής, τη μεγάλη συμμετοχή του κόσμου στο κέντρο της Αθήνας, την καταστολή των διαδηλώσεων και τη “νομοτελειακή” ψήφιση της απεχθούς δανειακής σύμβασης από τη Βουλή προχωρήσαμε σε άμεσο κάλεσμα για την διοργάνωση πορείας στους δρόμους του Αιγάλεω. Με σύνθημα: ¨”Ανακωχή; Τώρα αρχίσαμε Όλοι στους δρόμους” 50 περίπου άτομα ξεκινήσαμε γύρω στη 1 μετά τα μεσάνυχτα από την κατάληψη, μέσω της Δημοκρατίας περάσαμε από την πλατεία Λ. Καραγιάννη προς την πλατεία Δαβάκη και μέσω της Ιεράς Οδού φτάσαμε στο Μετρό και τέλος μέσω της Καπποδιστρίου επιστρέψαμε στην κατάληψη. Κάναμε έναν μεγάλο  κύκλο μέσα στην πόλη με δυνατό παλμό, πολλά συνθήματα, στείλαμε πολλά μηνύματα στους τραπεζίτες αλλά και στις δυνάμεις καταστολής.

Συνεχίζουμε…

 

*αναδημοσίευση από το σάιτ της κατάληψης Σινιάλο:
http://sinialo.espiv.net

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License