ΑΚΑ-Για τη μήνυση Καμίνη

για μήνυση Καμίνη

Σε μια περίοδο που τοπολιτικό σύστημα βρίσκεται υπό κατάρρευση,υπάρχουν ακόμη κάποιοι άνθρωποι πουπροσπαθούν ως άλλοι πραίτορες καιφρούραρχοι της πόλης να το παιξουνσωτήρες. Ο λόγος για τον κύριο Καμίνηπου εκτός από ταξιθέτης των πορειών,στις τελευταίες κινητοποιήσεις προσπάθησενα λειτουργήσει ως άρχοντας τωνκατασταλτικών δυνάμεων με απώτερο σκοπότην εξασφάλιση της πολιτικής υπεραξίας.Ο πρώην “νηφάλιος” Συνήγορος του Πολίτηέχει πλέον μετατραπεί σε ένα μεθύστακαπου η εξουσία του έχει πάρει τα μυαλά.Μάλλον δεν ξέρει πού πατά και πούβρίσκεται.

 


Μετά από μια επιχείρησησυμβολικής κατάληψης του Δημαρχείου,ο Καμίνης κατέθεσε μήνυση για την άσκησηποινικής δίωξης των ανθρώπων πουσυμμετείχαν στο εν λόγω εγχείρημα. Ενώοι κατηγορίες είναι επουσιώδεις, οιαρχές μέσω της γραφειοκρατίας αλλά καιτης παρότρυνσης του δημάρχου εξακολουθούννα κρατούν σε ομηρία τα 24 άτομα που πήρανμέρος στην κατάληψη. Πρόκειται ξεκάθαραγια μια εκδικητική πράξη με πολιτικέςπροεκτάσεις που σκοπό έχει την ταλαιπωρίακαι τον εκφοβισμό των αγωνιστών.

 


Μετά την μεγαλειώδησυγκέντρωση της δωδεκάτης Φλεβάρη καιτην αποφασιστικότητα που έδειξε ηκοινωνία απέναντι στις επιθέσεις τουκαθεστώτος, τέτοιες πρακτικές όχι μόνοδεν λειτουργούν αποτρεπτικά, αλλάαντίθετα μας πεισμώνουν και μας οπλίζουνμε κουράγιο για τους αγώνες που έρχονται.Όσοι, όμως σπέρνουν ανέμους, θερίζουνθύελλες.  Την Κυριακή έγινε ξεκάθαροότι η κοινωνία επέλεξε την αξιοπρέπειασπάζοντας τους όρους συναίνεσης πουπροσπαθεί να επιβάλει η κυριαρχία. Ταχθεσινά γεγονότα,ένα ακόμη βήμα αντίστασηςκαι ρητής αντίθεσης στο υπάρχον,μαςδείχνουν ότι η κοινωνία βαδίζει στοδρόμο της ελευθερίας.

 


Λευτεριά σε όλους τουςσυλληφθέντες

 


Αντισταση ΑλληλεγγύηΑξιοπρέπεια

 


ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗΑΘΗΝΑΣ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License